Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 8:43 Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
amara
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 13:55 Temat postu: |
|
|
jeszcze mnie tu nie bylo witam Wszystkich przy okazji chcialam napisac, ze dotarlam do terapeuty dziekuje
maras, moze mozna przykleic ten temat (tak aby byl zawsze na gorze)  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 14:01 Temat postu: |
|
|
dział powitań , wiec i z tobą Amarko się przywitam
|
 |
Agori
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 21:17 Temat postu: |
|
|
Witam ciepło wszystkich znajomych, mniej znajomych i nieznajomych.
Marek. Ofiara przemocy głównie psychicznej o podłożu seksualnym.
Dobra, więcej na temat mej duszy niepokornej może powiedzieć Wam Maras.  _________________ Βρισκώ το λόγο να ζω...
Mam powód, by żyć...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 22:31 Temat postu: |
|
|
Agori Witaj
Pozdrawiam
Tomasz _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 0:08 Temat postu: |
|
|
tiiiruuuriiiruuu, no prosze
Witam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 16:42 Temat postu: |
|
|
Witaj Marku, szczególnie nam brakuje takich o "niepokornej duszy", bo wtedy i rozmowa i całe życie toczy się w nieprzewidzianym kierunku. Już Cię lubię _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
without
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 5:21 Temat postu: |
|
|
Witam
Nie wiem czy dobrze trafiłam... Moja przemoc związana jest z osobą głęboko zaburzoną, jeśli nie chorą psychiczne, do której leczenia nie dało mi się doprowadzić. Aktualnie nie mam tzw podstaw prawnych. Z resztą, jak bywa , cała rodzina jest 'chora', a ja wypalona. Ale najbardziej brakuje mi ludzi, choć kontaktu z nimi nigdy nie udawało mi się nawiązać. Straciłam pracę i od pół roku znam tylko jedną osobę z 'po-za'. Próbuje tutaj, bo gdzie indziej jestem źle widziana/odpierana-? Poczytam, nie wiem czy coś napiszę.
Witam. _________________ "... i z piekła wezmą tancerkę, jeśli ich urzekła ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 8:09 Temat postu: |
|
|
Witaj! Czytanie to oczywiście niezbędne minimum. Sama zdecydujesz czy chcesz rozmawiać o swoich sprawach, ale jeśli tak zdecydujesz to...nie ma sprawy bez rozwiązania, tylko my go często nie widzimy, chociaż leży blisko nas..... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 9:52 Temat postu: |
|
|
without- dobrze trafiłaś
nawet jeśli nie jesteś w jakiś sposób związana z przemocą to porzecież cie nie wygonimy z tąd  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agori
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 16:05 Temat postu: |
|
|
Witaj, Without!  _________________ Βρισκώ το λόγο να ζω...
Mam powód, by żyć...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
without
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 20:24 Temat postu: |
|
|
Czytam i szukam spraw podobnych do mojej... w końcu to ja jestem ta słynna 'rodzina' od wszystkiego... Do tego nie ma wsparcia w samej rodzinie, bo ja to mam dobrze, ja to mam szczęście i nic co się dzieje ze mną, nie jest konsekwencją agresji- nerwowa i słaba się urodziłam
Myślę o wyprowadzce, tylko ja już z nią mieszkam, ale nie mam z nią żadnej pozytywnej relacji... Moją rolą jest wezwanie karetki, gdy będzie to konieczne, ale czy ja 'doczekam' ... Z drugiej strony- odpowiedzialność za człowieka może i agresywnego, ale też bardzo nieporadnego życiowo... Ale najbardziej jestem tu dla Siebie (nie ukrywajmy), szukam kim bym była, gdybym tak nie żyła...
Echnaton, Kulerzynka, Agori (...wyrzucaj ...) Dziękuje ze mnie widzicie  _________________ "... i z piekła wezmą tancerkę, jeśli ich urzekła ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 20:47 Temat postu: |
|
|
Witaj wsród nas....Piszesz zawile, pewnie sobie zroumiale, ale ja nie umiem odczytać wsród tych obrazów właściwego....
świat jest złożony czasami ze złych ludzi, ale obok tych nielicznych złych , kłębią sie tabuny dobrych i miłych, czasami wystarczy tylko zmienić okulary, czasami wymaga to zwiększonego wysiłku.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
without
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 21:08 Temat postu: |
|
|
Echnaton
Masz rację, mówię bardzo 'do siebie/środka'. Poczytam, może choć ułożę pewne myśli w głowie, o których nigdzie w realnym życiu nie wolno mi mówić.
Od czegoś zawsze się zaczyna... dziękuje  _________________ "... i z piekła wezmą tancerkę, jeśli ich urzekła ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 22:06 Temat postu: |
|
|
without napisał: | Echnaton, Kulerzynka, Agori (...wyrzucaj ...) Dziękuje ze mnie widzicie  |
noo ty mnie się raczej przeźroczysta nie wydajesz
a ty możesz taka być z życiem bez przemocy
pasuje ci naprawdę,
nie musisz sobie takiego życia tylko wyobrażać..możesz takie mieć, ale to zależy tylko od ciebie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|