Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maga
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 21:20 Temat postu: |
|
|
ja kiedys malowałam, wiersze tez pisałam, ale to było dawno, teraz maluje z dziećmi, moze z nimi zacznę układać wierszyki... |
|
Powrót do góry |
|
 |
anax
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 23:43 Temat postu: |
|
|
widzę, że na forum jest wielu artystów. Ja jestem totalnym beztalenciem jeśli chodzi o muzykę czy sztukę plastyczną. Interesuję się mikrobiologią i morzem
Pozdrawiam
anax |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trissi
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 14:05 Temat postu: |
|
|
pozdrowienia dla Was wszystkich
nie samą przemocą człowiek żyje
moje życie skierowałam na piękny tor
mam nadzieje, że i Wasze takie jest lub będzie
ściskam wszystkich, którzy pomagali mi w ciężkich chwilach _________________ I am not your senorita I don't aim so high In my heart I did no crime. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 18:45 Temat postu: |
|
|
Dawno Ciebie nie było Trissi, ciesze się ze zajrzałaś do nas choćby an chwile i jesteś w doskonałym nastroju. to oznacza, że idziesz dobra drogą.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
celina
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 11:27 Temat postu: |
|
|
I kto by pomyślał, że sztuka jest blisko nas. ja bardzo lubię czytać- wszystko. Jak tylko mogę to biorę książkę wskakuję na tapczanik nakrywam się kocykiem i nie ma mnie. Choc to bywa trudne bo mając pięciolatka w domu w grę wchodzi także kolorowanie i wycinanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Koteczek
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 19:28 Temat postu: |
|
|
kocham koty, wręcz ześwirowałam na ich punkcie... w zasadzie część tego co skrobnę chyba powinno znaleźć się w dziele powitań ale nie chce mi się tego dzielić... zarejestrowałam się tutaj właśnie ze względu na zainteresowanie tematyką, jestem studentką pracy socjalnej i chciałabym się więcej nauczyć, tak od strony praktycznej... poznać "klimat" , by w przyszłości wiedzieć jak rozmawiać z ofiarami przemocy domowej, nie popełnić jakiejś strasznej gafy... zrozumieć jak działać gdy jest się świadkiem...
poza kotami uwielbiam siedzieć wieczorami przy świecach i podumać ; lubię książki, muzykę (zależnie od nastroju). Lubię oglądać programy typu co te na tvnie o 17.25, ten po nim i o 20.45 , w podobnym klimacie na kanałach discovery... |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 19:35 Temat postu: |
|
|
Witam Niewitanych Bardzo Serdecznie
ps. tak słowem wtrącenia Koteczek jak będziesz coś potrzebowała itd . Smiało jestem do dyspozycji na pw tego forum.Jak będziesz czegos potrzebowała postaramy się jakoś wspomóc .
Póki co zapraszam do zapoznania się z rządowym programem Razem Bezpieczniej masz tam kilka ciekawych rzeczy do poprania .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
zwykla_kobieta
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 16:13 Temat postu: |
|
|
A ja lubię kulturę niekoniecznie "wysoką". Książki czytam od zawsze i te popularnonaukowe i te POP-ularne. Jak wszyscy zachłysnęli się Kalicińską, to ja razem z nimi. Kiedy parę lat temu wyszarpywano sobie z rąk Grocholę, też to robiłam Jestem podatna na reklamę i tę tradycyjną i tę "szeptaną". Ostatnio odkryłam Vandenberga reklamowanego jako "drugi Brown" ale... niestety nim nie był (choć przeczytałam wszystko, co dostępne na rynku). Kiedy w recenzjach na Merlinie ktos napisał, że nie umywa się do Folleta i jego "Filarów ziemi", kupiłam... "Filary ziemi" Mam też słabość do Olgi Tokarczuk. Lubię też Yaloma i jego sposób pisania o terapii. A poza tym przepadam za Stingiem, U2 i Nelly Furtado w wersji hip-hopowej. Taka sobie jestem zwykła_kobieta. Tylko nie mam żadnego talentu: nie śpiewam, nie tańczę, nie haftuję, nie gram na żadnym instrumencie i jeżdżę samochodem jak ostatnia łamaga... Jestem ciekawa ludzi - dlatego oglądam różne reality show i tej wersji będę się trzymać    _________________ Pozdrawiam,
Zwykla_Kobieta |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agori
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 17:27 Temat postu: |
|
|
Koteczek, dla Ciebie moja diablica.
Moje zainteresowania...
Książki popularnonaukowe.
Zoopsychologia. Etologia.
Współczesna kultura grecka. Współczesna muzyka grecka. Język nowogrecki.
Muzyka ogólnie. Marne próby tworzenia własnej: słuchasz na własne ryzyko Tutaj, tutaj i tutaj...
Powrót do ogrodnictwa (botaniki ogólnie), póki co tylko w teorii: http://cyklamen.blox.pl
Dawniej (może kiedyś wrócę) rysunek, wiersze, radia internetowe, makrama... _________________ Βρισκώ το λόγο να ζω...
Mam powód, by żyć...  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 20:52 Temat postu: |
|
|
katalog zainteresowań poszerza sie z każdym nowoprzybyłym. To dobra inicjatywa, pozwalająca porozmawiać o czyms innym, pokazac ludzka twarz i głębie naszego wnętrza.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 22:03 Temat postu: |
|
|
o! kota  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 23:09 Temat postu: |
|
|
fajowy zwierzak  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poly
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 21:28 Temat postu: |
|
|
Koty, kociska Ja się smieję, że posiadam koty trzy, dwa żywe, a jednego w głowie Kociska są absolutnie cudne Indywidualisty i asertywisty, powinniśmy się od nich uczyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 23:34 Temat postu: |
|
|
Koty tym sie różnią od psów, że kot przywiązuje sie do miejsca a pies do człowieka. Jesli człowiek umiera w mieszkaniu z kotem to kot z głodu będize jadł umarłego, a jeśli ktoś umrze w mieszkaniu z psem to pies umrze z głodu ale nie trąci zmarłego.
zdecydowanie wolę psy....mam 2- owczarka coli i yorka... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 23:44 Temat postu: |
|
|
tyż racja
osobiście nie mam aktualnie żadnego zwierzaka . Lecz kiedyś chomika oraz rybki .
Obecnie mam dużo roślinek domowych a co
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|