Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 23:28 Temat postu: |
|
|
A ja tak chciałem spełniać marzenia, a Twoje Agnieszko najbardziej.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 23:42 Temat postu: |
|
|
marzenia się spełniają nie należy o tym zapominac.
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
gigi31
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 23:46 Temat postu: |
|
|
niestety marzenia sprawiaja jedynie ból bo marzyc to tak jakbyś cos chciał a nie zawsze możesz miec to co chcesz......marzenia sie nie spełniaja może nie mam prawa tak pisac ......może sie myle i obym sie myliła ale moje marzenia sprawaija mi tylko bol bo wiem że nigdy sie nie spełnią |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 23:50 Temat postu: |
|
|
...a zastanawiałaś czy to o czym myślałaś i nazwałaś to marzeniem nie było fantazją .
Fantazje się nie spełniają i mają negatywne przesłanie niczemu nie służące .
Marzenia są wskazane .
proszę o przemyślenie...
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
gigi31
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 23:57 Temat postu: |
|
|
marzenie dla mnie to spokojny dom,zdrowe dzieci ,mąz ktory jest ...który powie do mnie po imieniu....który choc raz pocaluje .....ktory choc raz przytuli.......byc może to sa zwykle fantazje ....... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 0:00 Temat postu: |
|
|
Pamiętam taka opowieść o chłopcu podającym piłeczki w turnieju Wimbledońskim. czytałem w którejś z książek psychologicznych. Otóż był nim starszy pan koło 60-tki. Wszyscy dziwili się, ze taki stary i podaje piłki! Potem okazało się, ze ten pan miał marzenie aby móc kiedyś porozmawiać z najlepszymi zawodnikami w tenisie, albo ich zobaczyć z bliska. Zaczął grac w tenisa licząc na to, ze kiedyś przebije się do turnieju głównego i będzie mógł ich zobaczyć, dotknąć prawie. I po kilku treningach rzucił to wszystko i zapragnął być chłopcem do podawania piłek. Trenował wraz z chłopcami, był pilny i w końcu wystąpił jako chłopiec podający piłki. Nie wierzył w spełnienie swoich marzeń, uważał, ze są za dalekie aby je spełnić i dlatego miał prawie to samo ale mniejszym wysiłkiem. Zawsze mamy do wyboru bycie tenisista albo chłopcem podającym piłki. To zależy od nas samych, od naszych wizualizacji, naszych przekonań, ze sie uda, że spełnimy, dojdziemy, zrobimy.....
O oddzielaniu spraw zależnych od nas i tych niezależnych pisałem przy innej okazji... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poly
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 9:55 Temat postu: |
|
|
Marzenia się spełniają ! Trzeba tylko założyć realny cel i krok po kroczku go realizować. Mnie też się marzy spokojny dom i kochający mężczyzna. I wierzę, że dzięki wiedzy, którą mam i cały czas zdobywam znajdę normalnego mężczyznę, a z domem ? Cóż coś tam się zaczyna klarować, a jeśli nie to buduję sobie powolutku plan awaryjny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 10:27 Temat postu: |
|
|
ja mam takiego męża
ostatnio mam manię tematu o klonowaniu- jak już uzgodnią ci na górze że będzie można to go dla was sklonuje
dziewczyny...powiem Wam coś...
niektóre moje marzenia są tak zwariowane , ze pewnie nigdy się nie zdarzą...ale i tak mi się micha uśmiecha jak sobie tylko to wyobrażam
Marzenia się spełniają, ale wcale nie muszą...
wystarczy że cieszą, że się je po prostu ma  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poly
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 10:33 Temat postu: |
|
|
Moja psiapsiólka też ma Za takiego kolna bym się nie obraziła
A ktoś kiedyś powiedział
NIE ŻAŁUJMY, ŻE NIE SPEŁNIŁY SIĘ NASZE MARZENIA, POŻAŁOWANIA GODNYM JEST TEN KTO NIGDY NIE MARZYŁ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 13:04 Temat postu: |
|
|
Właśnie - marzyć...To już prawie mieć! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
without
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 19:30 Temat postu: |
|
|
maras napisał: |
...
Fantazje się nie spełniają i mają negatywne przesłanie niczemu nie służące .
...
proszę o przemyślenie...
|
Negatywne ... ? Mnie dużo mówią, o tym czego pragnę, choć nie wprost, to jak z snem... (byle nie koszmary)... choć jakby miały się spełniać wprost, pierwsza bym uciekała
Do tego ja nie umiem jeszcze marzyć, więc fantazje zastępują marzenia i to w tym dobrym wymiarze
Pozdrawiam. _________________ "... i z piekła wezmą tancerkę, jeśli ich urzekła ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 20:42 Temat postu: |
|
|
Echnaton napisał: | A ja tak chciałem spełniać marzenia, a Twoje Agnieszko najbardziej.... |
Moje marzenie ja sama spełnie,zreszta to nie marzenie to cel.
Poly napisał: | POŻAŁOWANIA GODNYM JEST TEN KTO NIGDY NIE MARZYŁ |
hmm  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 20:53 Temat postu: |
|
|
Może fantazja to wstęp do marzeń? albo marzenia, którym jeszcze nie urosły skrzydła? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 20:54 Temat postu: |
|
|
agnieszka1970 napisał: |
Moje marzenie ja sama spełnie,zreszta to nie marzenie to cel.
|
Wiec jednak marzenia..... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
without
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 21:42 Temat postu: |
|
|
Echnaton napisał: | Może fantazja to wstęp do marzeń? albo marzenia, którym jeszcze nie urosły skrzydła? |
Tu się zgodzę, są bezpieczniejsze, bo nie zakładamy, ze chcemy by tak było, organizują marzenia, bo mówią to, o czym my boimy się myśleć ... no i przenoszą w świat nieskrępowanej wyobraźni ... z dobrych fantazji rodzą się marzenia, w to wierzę W końcu każdy mówi ... tak, tego chcę Czasem marzenie to tylko urealniona (do zrealizowania) fantazja hmmm _________________ "... i z piekła wezmą tancerkę, jeśli ich urzekła ..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|