Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maga
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:00 Temat postu: |
|
|
tylkotata- i pewnie dostałes w miesiacu głównie weekendy, a matce pozostało kila dni w tygooniu, pracuje? jesli tak albo jesli pójdzie to pracy to jej niewiele czasu pozostanie do spedzenia z dziecmi w ciągu roboczego tygodnia,
a ojcowie uwazaja ze w sądach faworyzowane są matki, chyba w Twoim przypadku jest inaczej... |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:10 Temat postu: |
|
|
Witam Serdecznie
To jest bardzo duży krok że można uzyskać sprawiedliwą decyzję. Zdaję sobie sprawę ile tudnych chwil pokonałeś ale najważniejsze że się udało.
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
tylkotata
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:48 Temat postu: |
|
|
Maga napisał: | tylkotata- i pewnie dostałes w miesiacu głównie weekendy, a matce pozostało kila dni w tygooniu, pracuje? jesli tak albo jesli pójdzie to pracy to jej niewiele czasu pozostanie do spedzenia z dziecmi w ciągu roboczego tygodnia, |
Dziękuję Maga że cieszysz się razem ze mną.
Uwierz że chętnie zamienił bym się z matką.
Maga napisał: |
a ojcowie uwazaja ze w sądach faworyzowane są matki, chyba w Twoim przypadku jest inaczej... |
Czy to cię boli ? a może sędzina stierdziła że nadaję się lepiej na odpowiedzialnego rodzica niż matka ?
Pomyślałaś o tym ?
maras napisał: | Witam Serdecznie
To jest bardzo duży krok że można uzyskać sprawiedliwą decyzję. Zdaję sobie sprawę ile tudnych chwil pokonałeś ale najważniejsze że się udało.
pozdrawiam |
Dzięki mars cały czas walczę choć nie jest łatwo, ale przestać nie zamierzam moim celem jest przejęcie opieki wtedy syn będzie miał oboje rodziców. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 12:59 Temat postu: |
|
|
niewykluczone ze kiedys sie zamienisz, jeśli synowie lgną bardziej do Ciebie niż matki, Ty bardziej zaspakajasz ich wszelakie potrzeby, to myśle ze to kwestia czasu
nie jest tak, ze zawsze matka dostaje dziecko i ma sie łatwiej w sądzie, tak nie jest... |
|
Powrót do góry |
|
 |
tylkotata
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:04 Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak gdy przyjeżdżam po synka on żuca się mi na szyje mówiąc "Tęskniłem za tobą tatuś" i potem dodaje "Kocham Cię" odchodzimy razem i syn nawet nie spojrzy za siebie choć staram się mu zawsze przypomnieć by pomachał mamie młodszy synek jeszcze do mnie nie przywykł gdyż urodził się po naszym rozstaniu lecz podczas kontaktów w miejscu zamieszkania matki staram się by poznał kto to taki ten Tata, starszy syn mówi do niego z radością to jest twój tata. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:06 Temat postu: |
|
|
wiesz tylkotata moze jestes, a moze nie.
odpowiedzialny rodzic nie nalegałby na zabieranie chorego dziecka mimo ze ma widzenie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
tylkotata
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:09 Temat postu: |
|
|
Maga napisał: | wiesz tylkotata moze jestes, a moze nie.
odpowiedzialny rodzic nie nalegałby na zabieranie chorego dziecka mimo ze ma widzenie... |
Nie będę próbował cie dłużej przekonywać bo zaczyna mnie to nudzić, są ludzie niereformowalni i najwyraźniej właśnie ty do nich należysz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:21 Temat postu: |
|
|
wiesz gdzies przeczytałam ze nie zgadzasz sie odwiedzac starszego syna w domu żony bo żona potem oskarża Ciebie o różne rzeczy i wytacza różne sprawy, a nie boisz sie ze przy widzeniach z młodszym tez tak bedzie? tzn. przy starszym sie boisz dlatego zacząłeś wojnę z żoną bo nie wydała chorego dziecka tylko chciała bys spotkał sie z nim w domu, a przy młodszym juz się nie boisz i nie przeszkadza Tobie spotyanie sie z nim w domu matki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tylkotata
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:23 Temat postu: |
|
|
Po prostu podjąłem odpowiednie kroki by skutecznie się zabespieczyć nie miałem pojęcia o takich możliwościach a mimo to jestem w dużym stresie odwiedzając tam młodszego synka |
|
Powrót do góry |
|
 |
leni56
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:26 Temat postu: |
|
|
tylko tata- mlodsze urodzilo sie juz po rozstaniu z zona? Rozwodziles sie z zona w ciazy?
Podziwiam.
Jestes odpowiedzialnym facetem.
Dlaczego zona wyprowadzila sie z mieszkania ktore wspolnie zamieszkiwaliscie?
Dlaczego sadownie zazadales od niej zwrotu pieniedzy za czynsz wiedzac,ze kobieta z dwojka dzieci nie radzi sobie finansowo?
Odpwiadanie na takie pytanie tez Ciebie nudzi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
awon 31
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:28 Temat postu: |
|
|
I jest tak jak cały czas myślałam to forum nie jest otwarte dla każdego , tu dominują kobiety obojętnie czy są czyste jak łza czy zepsute do szpiku kości .Facet tu nie ma prawa bytu jest zawsze gorszy.Po co logowałam się na tym forum.Maga pomyliłam się co do ciebie szkoda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tylkotata
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:29 Temat postu: |
|
|
Widzę tu strasznie negatywne nastawienie do mnie nie dziwię się w końcu jestem tylko ojcem, nie znasz sytuacji trudno jeśli chcesz poznać odpowiedzi to pytaj nie oceniaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
awon 31
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:34 Temat postu: |
|
|
leni56 napisał: | tylko tata- mlodsze urodzilo sie juz po rozstaniu z zona? Rozwodziles sie z zona w ciazy?
Podziwiam.
Jestes odpowiedzialnym facetem.
Dlaczego zona wyprowadzila sie z mieszkania ktore wspolnie zamieszkiwaliscie?
Dlaczego sadownie zazadales od niej zwrotu pieniedzy za czynsz wiedzac,ze kobieta z dwojka dzieci nie radzi sobie finansowo?
Odpwiadanie na takie pytanie tez Ciebie nudzi? |
To chyba jakies jaja dlaczego nie piszesz tak do kobiety wylewajacej łzy na tym forum tak jej ufasz ? To wszystko jest smieszne |
|
Powrót do góry |
|
 |
leni56
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 13:35 Temat postu: |
|
|
Bradzo duzo pisales o sobie na innym forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 14:07 Temat postu: |
|
|
Awon to nie jest śmieszne, powiedziałabym ze szarpanie dziecka przez rodziców jest tragiczne, ale jesli jest jak pisze Tylkotata to mysle ze w koncu przejmiecie opiekę, tylko czy zastanowiło Was jakim to będzie kosztem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|