Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maga
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 15:09 Temat postu: |
|
|
ja na Twoim miejscu bym walczyła, bo pieniędzy bedziesz potrzebował by ułozyc swoje zycie na nowo |
|
Powrót do góry |
|
 |
MietKlim
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 16:10 Temat postu: |
|
|
będzie to walka z wiatrakami, ale nie odpuszczę. Zapewne znasz film "Sami Swoi", to są właśnie ci ludzie, przesiedleńcy zza Lwowa. To o nich jest ten film, ja ten film miałem na co dzień, "sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" _________________ Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 23:48 Temat postu: |
|
|
ale mam nadzieję, że w tym sądzie sędzia nie będize zza Buga?
 _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
MietKlim
|
Wysłany: Pią Lut 20, 2009 0:00 Temat postu: |
|
|
ojjjjjj... jeszcze gorzej, trzy rozprawy i trzech sędziów. Pierwszy powiedział, że jest to jego druga sprawa rozwodowa i że specjalizuje się w mobbingu. Dwie następne sprawy prowadziły dwie panie. Strach pomyśleć co będzie dalej. Z każdą chwilą akt przybywa i mam nadzieję, że każdy nowy sędzia zapoznaje się z aktami sprawy. Jedno mnie niepokoi, nowy sędzia i nowy sposób przesłuchiwania świadków, nowy sposób rozpoznawania sprawy. Na szczęście ławnicy są niezmienni. _________________ Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Pią Lut 20, 2009 1:27 Temat postu: |
|
|
bądź dobrej myśli :* _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Lut 20, 2009 9:01 Temat postu: |
|
|
To faktycznie problem bo...sprawa musi rozpoczynać się od początku. W takim ujęciu sprawiedliwość w sądzie będzie spała sobie spokojnie nie niepokojona przez nikogo.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|