Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 22:31 Temat postu: |
|
|
aby nie było że się wykęcam .
Województwo Pomorskie
ps. Leni chcesz możesz dać adres strony zakładając jako odrębny temat i będzie dyskusja na temat owej witryny internetowej.
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 11:09 Temat postu: |
|
|
Woj Mazowieckie ... miejscowość koło Mińska Mazowieckiego... to mój rejon bytowania:) _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alisa
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:02 Temat postu: |
|
|
Witam, szkoda że nikt więcej się tu nie odzywa...ja jestem z Wielkopolski, a dokładniej z Piły...tu na pewno jestem sama....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 17:04 Temat postu: |
|
|
Może warto abysmyw swoim środiowisku zrobili reklame forum NL? Wtedy będzie nas duzo z jednej miejscowości! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alisa
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 19:35 Temat postu: |
|
|
Bardzo chętnie, tylko ja nie wiem jak, może coś mi podpowiesz a może ktoś inny ma jakieś pomysły bo ja nawet nie wiem jak z łóżka wstać, że o reszcie nie wspomnę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 22:56 Temat postu: |
|
|
Kazik ja robię reklamę cały czas:D Wszędzie już plakaty wiszą _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alisa
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 14:10 Temat postu: |
|
|
To można samemu takie plakaty tworzyć i wieszać? Czy trzeba uzyskać czyjeś pozwolenie? A może trzeba skądś wziąć jakieś profesjonalne plakaty z reklamą tego forum? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 21:56 Temat postu: |
|
|
Nicola o Twoim zapale można napisać wiele dobrego, stajesz sie motywacją do działnia taqkże dla mnie. Gdy zacyznam watpić i opadac z sił przypominam Twój zapał i dążę do celu...
Alisa. Nie wiem czy maras ma jeszcze jakies pozostałości. Zwróc sie do niego a on postara Ci sie dosłąć abyc mogła rozwiesić i zareklamować. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:00 Temat postu: |
|
|
czytałem wielkokrotnie lecz nie wiedziałem co odpisać.
Na stanie nie mam już żadnych materiałów informacyjnych (smutne ale prawdziwe ) . Na dniach dam do zatwierdzenia ulotkę. Proszę jak zapomnę przypomnij podeślę ci np na email-a . _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:18 Temat postu: |
|
|
Alisa napisz do mnie na pw i podaj maila wyślę ci to zdjęcie od Marasa .
Trzeba to samemu wydrukować i na własną ręke działąć ale warto:) _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:19 Temat postu: |
|
|
Tomek co za ulotka? _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:20 Temat postu: |
|
|
Kaziu.... to chyba sie uzupełniamy... jak ja tracę zapał to Ty i Tomek mnie podnosicie:) Ważne aby wspierać się wzajemnie:D _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:20 Temat postu: |
|
|
ulotka odnośnie forum -informacyjna . W tym tygoidniu dam do zatwierdzenia i roześlę. Więc proszę o cierpliwość  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 22:48 Temat postu: |
|
|
poczekam poczekam:) a potem mi wyślij to nadrukuję masę _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 10:44 Temat postu: |
|
|
ulotki wysłałem do zatwierdzenia (przed momentem).
Ponadto w materiałach informacyjnych(pierwszy temat w tym dziale) umieściłem link do plakatu. Przepraszam za niezbyt dobrą jakość lecz pliku, który został użyty w drukarni nie posiadam. Tych plakatów zostało łącznie rozpropagowanych na terenie kraju około 800 sztuk. Ponadto informacyjnie - z dawnych czasów pamiętam także zostało rozpropagowanych około 6000 tys ulotek (1/2 formatu A4).
Materiały Informacyjne
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|