Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 19:33 Temat postu: czy powinna byc edycja własnych postów... |
|
|
Witam
W tym miejscu warto się zastanowic czy użytkownik powinien miec możliwośc edycji własnych postów ? Po raz kolejny dokonana została edycja a właściwie użytkownik wykasował dawne swoje posty czy pozbawił temat merytorycznej treści.
Zasada pierw przeczytac nawet dwukrotnie potem umieszczac ma tutaj sens. Lecz pozostawie pod Wspólną decyzję.
Jakie jest Wasze zdanie ?
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
pysia
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 20:20 Temat postu: |
|
|
Nie zawsze używa się funkcji "zmień" by poprawić błędy ortograficzne.
Jak wiadomo posty własne(wszystkie) zostają wykasowane przez użytkowników, którzy w ten sposób chcą coś udowodnić.Zasadność takiego działania pozostawie bez komentarza.
Wobec powyższego nic nie da zachęta do powtórnego czytania.
Mi osobiście nie zbyt przszkadza ten pokaz...nie wiem czego.Merytoryczność widać gdzie indziej i podobne rozmowy pojawią sie pewnie nie raz jeszcze.
Jestem za tym by funkcje pozostawić.
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 20:21 Temat postu: Re: czy powinna byc edycja własnych postów... |
|
|
maras napisał: | Witam
W tym miejscu warto się zastanowic czy użytkownik powinien miec możliwośc edycji własnych postów ? Po raz kolejny dokonana została edycja a właściwie użytkownik wykasował dawne swoje posty czy pozbawił temat merytorycznej treści.
Zasada pierw przeczytac nawet dwukrotnie potem umieszczac ma tutaj sens. Lecz pozostawie pod Wspólną decyzję.
Jakie jest Wasze zdanie ?
pozdrawiam | Może wyraźnie napiszesz że to ja zmieniłam swoje posty!
Nie będę się tłumaczyć dlaczego to zrobiłam.
Jak dla mnie już tej edycji może nie być,ale dla kobiet które mogą mieć później limo pod okiem czasem ta edycja jest przydatna!
Ale to już twój wybór.
Jak już kiedyś napisałam nie jesteś w stanie chronić kobiet aby mogły swobodnie tu pisać. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 21:48 Temat postu: |
|
|
tak ale nie tylko Ty więc napisałem ogólnie. W sumie masz nieco racji choc warto zapoznac się z tematyką bezpieczeństwa w sieci - poruszaliśmy ten temat.
Ponadto właśnie dlatego powstał ten temat aby zadecydowac wspólnie . Będzie tak jak ustalicie.
pozdrawiam  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marchewka34
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 22:14 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem mozliwosc edycji postow powinna byc jak najbardziej dostepna dla uzytkownikow |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 2:58 Temat postu: |
|
|
Moim też, nawet za cenę usunięcia wszystkich przez któregoś z uczestników. trudno, to jest forum, nie życie, w życiu słów wypowiedzianych nie można wymazać gumką a jedynie czynami.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 11:13 Temat postu: |
|
|
pozostawić... _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 23:52 Temat postu: |
|
|
ok więc demokratycznie  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|