Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xjoseph07x
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 15:30 Temat postu: |
|
|
Trudno mi uwierzyć w tą naszą sprawiedliwość bo już się nie raz zawiodłem i myślę że teraz też,nic w tej sprawie nie zrobią by mi jakoś pomóc . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 23:05 Temat postu: |
|
|
Mam swoje zdanie na temat sprawiedliwości - warto jej często i mądrze pomagać, wspierać, popierać, drążyć temat, nie dawać spokoju...wtedy i sprawiedliwość staje sie bardziej łaskawa... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 23:13 Temat postu: |
|
|
Czy jeśli raz się na czymś sparzyłeś, cos ci się raz nie udało... czy znaczy to że będzie tak zawsze? Czy tez znaczy to , że trzeba iśc dalej i nadal walczyć?
Poczytaj.....
http://www.forum.niebieskalinia.pl/viewtopic.php?t=2102
powiedz co myslisz..... _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
xjoseph07x
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 15:09 Temat postu: |
|
|
Witam ,no cóż tu mogę powiedzieć więcej ,nie raz się na czymś sparzyłem.Wiem że trzeba dalej iść i dążyć do celu.Ta sytuacja nie wygląda dla mnie i naszych dzieci nie zbyt też kolorowo,gdyż nawet gdyby manie uniewinniono ,to problem dalej zostanie ten sam ,te same awantury i wizyty policji.Jedyne rozwiązanie to skierowanie ją przez sąd na przymusowe leczenie,a tą decyzję wdaje tylko sąd .A wiadomo jak bywa w sądzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 4:17 Temat postu: |
|
|
Sąd wydając decyzję o skierowaniu osoby na przymusowe leczenie kieruje się opinia biegłych i dobrem społecznym np. nieletnimi dziećmi czy tez awanturami wywoływanymi przez pijąca osobę... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|