Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mgrabas
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 20:20 Temat postu: |
|
|
essa napisał: | (...) Nie chcę iść z nim na wojnę dlatego nie zgłosiłam sprawy na policji,liczę na to ,że jak się wyniosę będę mogła z nim porozmawiać na neutralnym gruncie już nie z pozycji ofiary i zaproponować mu widzenia z synem(czego on się na pewno nie spodziewa-wie co nam zrobił) i wtedy da nam spokój. Dużo by jeszcze pisać ,ale wstyd mi (...)
P.S
Właśnie nasz tyran wyszedł do kościoła. |
"nasz tyran wyszedł do kościoła"
niestety samo chodzenie do kościoła nic nie zmienia
tu potrzebne jest nawrócenie
jesteś dzielna, przezwyciężyłaś wstyd
nadal szukasz tego co słuszne, tym bardziej wsłuchuj się w głos sumienia, bo to najpewniejsza droga _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
essa
|
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 13:39 Temat postu: |
|
|
Witam kochani,to dziś nadszedł ten sądny dzień a ja trzęsę się jak galareta.Moja córka jest dojrzalsza niż ja....mamo-mówi-jeszcze tylko malutki kroczek i jesteśmy w niebie.Proszę trzymajcie kciuki ! Tak się boję jego reakcji.....
Dam znać jak przeżyłam pierwszą noc odrodzenia.
pozdrawiam cieplutko |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 13:44 Temat postu: |
|
|
Essi trzymam kciuki . |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 15:05 Temat postu: |
|
|
Masz mądrą córkę. _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwiapeczak
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 21:58 Temat postu: |
|
|
Słuchaj WSTYD?,nie może tu być takiego słowa .Ja tez miałam podobną sytuację jak ty i wiesz zrobiłam tak :udałam się do miejskiego ośrodka pomocy społecznej powiedziałam pani socjalnej co sie dzieeje u mnie w domu na co ona mi powiedziała że sie domyślała ,załatwiła mi pieniążki na bilety w tym na moje dwie córeczki ,moja pani psycholog wydała taką opinie i podpisała sie ze wyjeżdzam z dziecmi do ośrodka ,potem szybciutko poleciałam do domu spakowałam najpotrzebniejsze rzeczy dzieci i dokumenty na poiąg i w siną dal ! .Myślisz że się nie bałam ?! strasznie ale to była dla mnie i moich dziewczynek jedyna szansa ,on by mnie zabił albo ja jego i dzieci tylko by ucierpiały ! ułożyliśmy sobie tak wspaniale życie bez tego gnoja ,to był i jest sadysta ,wygrałam z nim kilaka spraw;rozwód,alimenty,teraz walcze o pozbawienie ale to nie jest łatwe .Ale ważne jest że jesteśmy szczęsliwe i wolne .Mija 6 lat ! nęka nas na naszej klasie ,wyzywa itd ale ja to wszystko wykorzystam już nie długo ! Wiesz czego żałuje że jak mnie tak krzywdził a doznałam każdego rodzaju przemocy !-to że nie robiłam z tym wiele bo nie miałam nikogo kto by mi pomógł .Pomyśl o tym ! Warto żyć i .ŻYCIE RODZICÓW TO KSIĘGA KTÓRĄ DZIECI CZYTAJĄ.Pozdrawiam gorąco jak coś to pisz chętnie służę .Sylwia |
|
Powrót do góry |
|
 |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 22:15 Temat postu: |
|
|
brawo Sylwia:) Jesteś świetnym przykładem , że można:) Mocne uściski:)
Pozdrawiam -Ola _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
essa
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 7:07 Temat postu: |
|
|
Witam moich wirtualnych przyjaciół!
Może to banalne,ale brak mi słów aby opisać jaka jestem szcześliwa.Poprostu nie moge uwierzyc ,że jeszcze tydzień temu liczyłam na jakiś cud i trudno mi było pakować rzeczy(co to się człowiekowi w głowie zrobiło-takie aua:).Ludzie ja poprostu latam,choć skrzydeł u mnie brak!
Z faktów powiem tyle ,że mąż po 5-ciu dniach zgłosił uprowadzenie dziecka-dzięki Bogu posłuchałam mądrych ludzi i złożyłam zawiadomienie na Policję przed przeprowadzką
sylwia -chcę wyjaśnić kwestę wstydu-najzwyczajniej w świecie było mi wstyd ,że pozwoliłam dziadowi na takie traktowanie siebie i dziecka.
pozdrawiam Was wszystkich gorąco w te mroźne dni |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwiapeczak
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 10:52 Temat postu: |
|
|
Kochana esso ,to on ma się wstydzić a nie ty ,bardzo sie ciesze razem z tobą tym że dałaś radę ,w jedności siła ,pozdrawiam cieplutko _________________ Życie Rodziców to Księga ,którą Dzieci Czytają |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 15:28 Temat postu: |
|
|
Essa- cieszę się że się udało
Jesteś bardzo dzielna
Pozdrawiam serdecznie