Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaszcze
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 21:52 Temat postu: |
|
|
Witaj OCALONA
dobrze, że jesteś...  _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 0:09 Temat postu: |
|
|
Ocalona Witaj
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
stok
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 16:30 Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam wszystkich serdecznie  _________________ Bo wczoraj jest już snem, a jutro tylko wizją
Żyj tak, aby każde wczoraj było snem o szczęściu,
a każde jutro wizją nadziei." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszcze
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 10:02 Temat postu: |
|
|
"Po każdym dniu
trzeba postawić kropkę,
odwrócić kartę
i zaczynać na nowo."
Phil Brosmans
Pozdrowienia i uściski dla Wszystkich _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
_PREDATOR_
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 10:11 Temat postu: |
|
|
Trzeba umieć/ odwarzyć sie zamknąć odtatecznie za sobą te drzwi... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamite
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 18:53 Temat postu: Corka pomaga skrzywdzonej matce |
|
|
witam wszystkich bardzo dlugo trzymalam dlonie nad klawiatura komputera bo nie wiedzialam co mam napisac, wiem tylko dlaczego tu jestem. Pochodze z rodziny w ktorej byla przemoc i alkohol. Jakos udalo mi sie wyrwac z tego koszmaru, moja mama znalazla sobie faceta, ktory byl ostatania dla niej nadzieja. Okazal sie jeszcze gorszym zwyrodnialcem, i czekamy na 2 rozprawe w sadzie bo mama wniosla oskarzenie przeciwko mezowi o znecanie sie i gwalt. Modle sie zeby to przezyla bo to byl dla niej cios. Robie co moge zeby ja wspierac ale czasami brakuje mi sil. Mama zaczela pic. Klamac tez zaczela. Pomocy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 19:45 Temat postu: Re: Corka pomaga skrzywdzonej matce |
|
|
kamite, dobrze robisz
staraj się jak najczytelniej okazywać Mamie, że rozumiesz Ją i że nie jest w tym sama _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszcze
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 21:20 Temat postu: |
|
|
kamite dobrze ,że napisałaś...Ty i Twoja mama potrzebujecie pomocy...jesteś niesamowitą osobą ....dobrze ,ze trwasz przy mamie i widzisz skąd wzięły się jej problemy...porozmawiaj z mamą szczerze, że widzisz i jesteś świadoma tego co się dzieje, tak by poczuła, że jesteś z nią i że chcesz znaleźć drogę rozwiązania...
uściski dla Ciebie kamite... _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 21:47 Temat postu: |
|
|
to nie kamite ma znaleźć rozwiązanie problemu, ale Jej Mama
rolą kamite jest co najwyżej pomoc Mamie, a przede wszystkim powinna pilnować swoich spraw, żeby czegoś nie zawaliła
zaniedbując swoje sprawy tym na pewno Mamie nie pomoże
kamite nie odpowiada za sprawy Mamy, odpowiada za swoje sprawy _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszcze
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 22:04 Temat postu: |
|
|
tak zgadza się tylko kamite widzi problem już a mama jeszcze nie...mamie potrzebny jest ktoś by ten problem pokazać...kamite też w tym tkwi...
nie ma to jak dzieci pokazują nam drogę
...kamite jesteś wspaniała... _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 22:51 Temat postu: |
|
|
kaszcze napisał: | (...) ...kamite jesteś wspaniała... |
tak, każdy by chciał mieć takie dobre dziecko _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamite
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 0:31 Temat postu: |
|
|
Bardzo dziekuje za mile slowo, naprawde to wiele dla mnie znaczy, wszyscy mi powtarzaja ze mama moze tylko dziekowac Bogu za taka corke. Ja ciesze sie ze mam na to sily bo badz co badz to mama powinna mnie wspierac, nie pomyslcie tylko ze obwiniam mame o cos! Brakuje mi jednak mamy ktora mnie opieprzy, mamy ktora pomoze w przygotowaniach do slubu, bo na razie to kasa poszla na adwokata w sprawie karnej, ale nie zaluje bo zrobie wszystko zeby damski bokser siedzial w kiciu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszcze
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 16:06 Temat postu: |
|
|
kamite dobrze zrobiłaś...nikt nie ma prawa niszczyć drugiej osoby szczególnie wymierzać jej "baty"...jesteś dojrzalsza niż Twoja mama...tak to ona powinna być Ci wsparciem i nie obwiniasz jej...
czy możesz mamie pokazać to forum? _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 23:19 Temat postu: |
|
|
kamite Witaj
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamite
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 21:27 Temat postu: |
|
|
Witam kochani, dobre wiesci moja mama jest po pierwszym spotkaniu z psychologiem na ktore ja i wspaniala pani adwokat mame namowilysmy bo bardzo pomoze w sadzie opinia stanie psychicznym mojej matuli. Zauwazylam pierwsza poprawe w jej zachowaniu- NIE CHCE JUZ WYBACZYC DRANIOWI! a do tej pory bardzo chetnie wycofala by skarge bo go (zrozumile) KOCHA! Szkoda ze nie moge pokazac mamie forum i wasze wspaniale slowa, ale ona bardzo dobrze wie co ja czuje ale jej wstyd i nienawidzi siebie za to. Ciagle jej tlumacze ze to nie jej wina, ale z lektury roznych ksiazek wiem ze to typowe zachowanie bitych kobiet. "MOZE JAKBYM BYLA LEPSZA ZONA TO BYLOBY DOBRZE" BZDURA!!!!!!! Wszystkie jestescie wspanialymi zonami matkami, to facet (na miano meza taki nie zasluguje bo obiecywal w zdrowiu i chorobie a nie "do grobu cie wepchne")ktory podnosi reke jest gowno wart! Pozdrawiam kochani Kamila |
|
Powrót do góry |
|
 |
|