Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NIKOLA2006
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 23:29 Temat postu: Porządki w czytelni |
|
|
Kochani- przez najbliższy tydzień będe porządkować czytelnię, grupować tematy i nieco zamiatać aby ten dział się nieco bardziej przejrzysty.
Mogę początkowo wprowadzic nieco zamieszania- pewne tematy wyskoczą na górę mimo że nic do nich nie dopisano... Mam nadzieję że zniesiecie te niedogodności
Pozdrawiam- Ola _________________ Cokolwiek robisz czyń roztropnie i przewiduj skutki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 21:36 Temat postu: |
|
|
Zapewne czas i kurz pokryje nasza czytelnię i wszyscy o niej zapomnimy kiedy Ciebie Olu zabrakło...zabraknie...(*właściwe podkreślić) _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
gigi31
|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 12:17 Temat postu: |
|
|
Uważam, że gdyby zabrakło Oli hmmmm to nie będzie dobry znak ...Ona jest częścią forum, a gdy choć jeden element forum niknie za nim nikną kolejne .....
My potrzebujemy tego forum...My potrzebujemy Oli....My potrzebujemy każdego z WAS i kazdego z NAS by to forum istniało i spełniaŁo swoją rolę, czyli uczylo walki z przemocą, dodawalo wiary, pomagalo w podejmowaniu kolejnych kroczków.......
Siła tego forum to jednośc w dązeniu do celu, wzajemność, zaangażowanie, ale przede wszystkim stała pomoc w stałych osobach... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 23:31 Temat postu: |
|
|
gigi, ja...ja Ciebie nie poznaję...ile determinacji, spokoju, przekonania, mądrych słów...czyżbyś przenosiła ta siłę ze swego życia? czyżbyś tak bardzo odmieniła swoje życie? co się stało... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 23:33 Temat postu: |
|
|
Gigi fakt także zauważyłem pozytywną zmianę. Osobiście uśmiecham się czytając. Jakoś serce się raduje. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
gigi31
|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 15:09 Temat postu: |
|
|
hmmmm ja tylko mówie co myśle ...... |
|