|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wild
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:04 Temat postu: |
|
|
Z uwagi na przekroczenie pkt. 4 c i 4 e Regulaminu forum i na zasadzie pkt.5 treść niniejszego postu została osunięta. _________________ krzyk ofiary zwabia sępy |
|
Powrót do góry |
|
|
mgrabas
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:08 Temat postu: czy widzisz to? |
|
|
Wild, Twoim błędem jest osądzanie innych
nie znasz ich _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
|
flowerek
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:08 Temat postu: |
|
|
Nie znasz mnie a osądzasz.Cóż ,nie każdy jest tak doskonały jak Ty
Echnaton, popieram Twoje działania.
Wypowiedzi wild obrażają i wzbudzają niepokój. |
|
Powrót do góry |
|
|
Asik35
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:09 Temat postu: |
|
|
nie powinno takich osob jak Wild tu być naprawde nie wiem co ona tu jeszcze robi?...mysle ,ze nie taką role to forum powinno pełni.ć..wiem jedno juz nie czuje sie tu bezpiecznie i opisywac cokolwiek tu strach ... |
|
Powrót do góry |
|
|
mgrabas
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:11 Temat postu: |
|
|
Asik35 napisał: | nie powinno takich osob jak Wild tu być naprawde nie wiem co ona tu jeszcze robi?...mysle ,ze nie taką role to forum powinno pełni.ć..wiem jedno juz nie czuje sie tu bezpiecznie i opisywac cokolwiek tu strach ... |
nie zgadzam się, każdy powinien być i powinniśmy rozmawiać żeby się usłyszeć, zrozumieć, podnieść na duchu _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela.
Ostatnio zmieniony przez mgrabas dnia Pią Maj 07, 2010 22:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Wild
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:12 Temat postu: |
|
|
Z uwagi na przekroczenie pkt. 4 c i 4 e Regulaminu forum i na zasadzie pkt.5 treść niniejszego postu została osunięta. _________________ krzyk ofiary zwabia sępy |
|
Powrót do góry |
|
|
mgrabas
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:16 Temat postu: |
|
|
Z uwagi na przekroczenie pkt. 4 c i 4 e Regulaminu forum i na zasadzie pkt.5 treść niniejszego postu została osunięta.
Wild, tu nie masz racji: nie masz prawa być sędzią bliźniego _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
|
Asik35
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:17 Temat postu: |
|
|
Widze ,że Wild masz ogromne doświadczenie w tej dziedzinie ,myśle ,że należy ci współczuć....ale nie krzywdź innych i ich nie dołuj bo jesli ktos tu zajrzał to nie dla zabawy.. |
|
Powrót do góry |
|
|
flowerek
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:19 Temat postu: |
|
|
Asik,rozumiem,że odczuwasz niepokój,ale tu jest bezpiecznie.Wiem,że trudno zignorować takie wypowiedzi jak wild,ale ona nie jest jedna na tym forum.
Popatrz ilu tutaj jest dobrych ludzi,serdecznych,chcących pomóc z dobroci serca.
Tutaj jest miejsce też dla Ciebie.I tutaj do Ciebie są wyciągane dobre ręce. |
|
Powrót do góry |
|
|
mgrabas
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:19 Temat postu: zamiast osądzać |
|
|
nie można współczuć komuś
współ-czuć można razem-z kimś _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
|
Asik35
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:24 Temat postu: |
|
|
Dziekuję floewerk i tych wszystkich którzy sa po mojej stronie jednak tak jedna z was powiedziała "Asik pisz traktuj to jak cos w rodzaju pamiętnika"...i tak tez robiłam,a raczej powoli zaczełam heheh dobre sobie i co?..Wild myslisz ,ze łatwo przyznać sie do winy?......że łatwo sie otworzyć?..dobrze zdaje sobie sprawę ze wszystkiego ,a ty nie masz prawa mnie tak nazywac.....to ty stosujesz tu przemoc psychiczna ,jesli wiesz wogle co to jest..to gorsze od bicia ..... |
|
Powrót do góry |
|
|
mgrabas
|
|
Powrót do góry |
|
|
Asik35
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 22:41 Temat postu: |
|
|
mgrabas napisał: | Asik35 napisał: | nie powinno takich osob jak Wild tu być naprawde nie wiem co ona tu jeszcze robi?...mysle ,ze nie taką role to forum powinno pełni.ć..wiem jedno juz nie czuje sie tu bezpiecznie i opisywac cokolwiek tu strach ... |
nie zgadzam się, każdy powinien być i powinniśmy rozmawiać żeby się usłyszeć, zrozumieć, podnieść na duchu |
Mograbas uwazasz ze sie nie zgadzasz z tym że Wild nie powinno tu byc..ok masz prawo tak sądzic ,ale pytanie jaką role ma pełnić to forum obrażąć,dołowac?..bo to robi Wild.....dla mnie to nie dyskusja moze dla Ciebie może fajnie jest dyskutowac i krytykowac ,wyciagac wnioski czy osoba ktora pisze jest ofiara czy sprawca,mnie to nie bawi,ja juz nie otworze sie dyskutowac moge,ale napewno nie na temat z ktorym mam problem i walcze 16 lat...do tego doprowadziła Wild zasiała zwatpienie,niepokoj,a co najwazniejsze brak zaufania,i poczucie bezpieczeństwa tu |
|
Powrót do góry |
|
|
mgrabas
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 23:38 Temat postu: tak to widzę |
|
|
Asik35, to o czym i czy chcesz czy nie chcesz pisać, to Twój i tylko Twój wybór, nie powinnaś zważać na to "co ludzie powiedzą", ani uzależniać tego od opinii innych, ani zrażać się reakcjami innych, możesz natomiast po ich reakcjach poznawać jak jesteś postrzegana i wyciągać z tego pożyteczne dla swojego rozwoju wnioski - jeśli oczywiście chcesz się rozwijać; bronienie się, atakowanie, wchodzenie w kłótnie jest również wyborem - ucieczką przed rozwojem, tkwieniem w miejscu
jeśli chcesz iść do przodu, dialog, czasem trudny dialog jest wielką pomocą, szansą by coś w ogóle dostrzec, zrozumieć i zmienić na lepsze
odwagi! _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
|
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 23:40 Temat postu: |
|
|
Witajcie
Przez część dnia 07 mnie nie było a tutaj takie wpisy. Więcej naruszeń regulaminu niż prawie samego tekstu. Napiszę tak jako moderatorzy jesteśmy bardzo toleracyjni niż na innych forach. Bo jak dobrze wiecie jest to specyficzne a zarazem wyjątkowe miejsce.
Póki co zapoznaje się z tematem...
Co było przyczyną że tak diametralnie zmieniła się postawa, nastawienie i różne emocje przelane na forum... _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|