Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

zabójcza "huśtawka"
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
msta72

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie kochani, bardzo dawno mnie tu nie było i dużo rzeczy się wydarzyło. Najpierw fakty, drugą rozprawę miałam w maju, dzień wcześniej wiedziałam że się na nią nie wybiera, więc zabrałam ze sobą koleżankę i mamę. Na rozprawie zmieniłam pozew na orzeczenie winy i przedstawiłam świadków, którzy zostali od razu przesłuchani. Nie dostałam wyroku, ponieważ okazało się , że sąd nie dostał zwrotki z poczty o odebraniu, bądź nie odebraniu przez niego wezwania. Następna sprawa była w 21 czerwca, kiedy dowiedział się, że zmieniłam pozew postanowił ze mną jechać i znów mnie urobił, tym razem żebym wycofała się z orzekania o winie. Zgodziłam się, ponieważ tydzień wcześniej przystał na moją propozycję i zgodził się, abym go spłaciła i została w domu z dziećmi. Po drodze natrafiliśmy na korki, roboty drogowe i same czerwone światła. Spóźniliśmy się. Wyrok zapadł zaocznie z orzeczeniem winy męża. Tak po prostu miało być.
W tej chwili z nami już nie mieszka, wynajął mieszkanie, oczywiście dalej się nie leczy, natomiast ja jestem już chyba wyleczona (cały czas jeszcze chodzę na terapię) chce mi się żyć, śpiewać i tańczyć. Pewnie ten okres euforii minie, ale póki co, zaczynam nowy etap w moim życiu i razem z dziećmi mamy spokojny dom. Wiem, że to co mnie przy nim trzymało to nie była miłość tylko współuzależnienie. Pozdrawiam gorąco
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Skocz do: