Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Badanie w RODK Poznań

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Magdalena80

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 10:46    Temat postu: Badanie w RODK Poznań Odpowiedz z cytatem

Witam, mam uprzejme zapytanie czy ktoś z Państwa miał może badanie w Rodk w Poznaniu na początku października 2010? Jak długo musieliście Państwo czekać na opinie, zwłaszcza interesuje mnie po ilu dniach od badania został opinia napisana ( informacja jest w nagłówku) Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Magdalena.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Masza

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kazda sprawa jest traktowana inaczej
tu nie ma zasad, po takim i takim czasie będzie opinia
ja czekałam okoła miesiąca, ale znam osobę, ktora w RODKA w Poznaniu czekała po badaniu prawie 3 miesiące
Powrót do góry
Magdalena80

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 10:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odpowiedz. Jeżeli ktoś jeszcze z Pańtwa ma jakieś doświadczenia w tym temacie, to uprzejmie proszę o informacje. BARDZO są mi potrzebne. Z góry serdecznie dziękuję
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: