Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elzbieta487
|
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 7:30 Temat postu: |
|
|
Również gratulacje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pon Lis 29, 2010 13:17 Temat postu: |
|
|
magda.m napisał: | HURA!!! Mam przedłużoną umowę o prace! |
A co - przecież nie mogło być inaczej!
Bardzo sie cieszę razem z Tobą Magda.
Tak trzymaj! _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda.m
|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 21:09 Temat postu: |
|
|
No i znowu sie zaczelo powiedzialam ze nie bede z nim budowala domu znowu mnie straszyl ze dzieci zabierze ze wszystko wezmie nie wiedzialam czy jak wroce z pracy czy dzieci w domu beda czy je nie wywiezie w pracy plakalam wzielam dzien urlopu zeby isc na terapie a dzis słucham jakie zycie z nim bedzie sielanka jestem wykonczona... _________________ Co nas nie zabiło to nas wzmocni......
http://www.youtube.com/watch?v=pBG4RsGtguM |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elzbieta487
|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 21:30 Temat postu: |
|
|
On chce Magda budować z Tobą dom?Od niego trzeba uciekać jak najdalej.Pozdrawiam i życzę mimo wszystko pomyślności |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odrodzona2009
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 0:48 Temat postu: |
|
|
on straszy.. ale Ty decydujesz czy chcesz sie bac. Rozumiesz mnie? Zastraszanie to jego bron, ale TY MOZESZ UCZYNIC JA NIESKUTECZNA, wtedy to on sie bedzie bal, bo bedzie widzial Twoja determinacje. On Cie straszy, bo 1. sie boi, 2. wie, ze to zadziala.. Zrob sobie niespodzianke i pokaz ze nie zadziala. Pozdro _________________ By zmienić złe zachowania potrzebna jest ich świadomość, poznanie nowych, a potem działanie. Nie zrażanie się niepowodzeniami - i DZIAŁANIE z uporem 'maniaka', jak dziecko, które uczy się chodzić z determinacją, wiarą i uporem, że w końcu się uda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda.m
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 21:06 Temat postu: |
|
|
Trzymam się nawet nie źle i dalej stoję przy swoim... nie wiem czy czasem nie będę musiała po nowym roku szukać innego psychiatry i psychologa bo ośrodek do którego chodzę ma jakieś problemy z kontraktem z NFZ i może być i tak że go zamkną... wiem że moje myślenie jest inne od zwykłych ludzi i chciała bym poznać wasze zdanie na mój temat i tego co za mną i co teraz... chce wiedzieć co o mojej sytuacji myślą inni... z zewnątrz jak to wygląda... ja nie potrafię tego określić bo nigdy nie miałam tzw normalnego życia... _________________ Co nas nie zabiło to nas wzmocni......
|
Powrót do góry |
|
 |
Elzbieta487
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 22:19 Temat postu: |
|
|
Myśłę Magda,że warto nadal korzystać z pomocy,nawet jakby trzeba było zmienić ośrodek.Czytam Twoje posty na bieżąco i trzymam kciuki jak zawsze |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odrodzona2009
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 1:15 Temat postu: |
|
|
Mysle, ze potrzebujesz wsparcia, by odnalezc w sobie siłe, by odnalezc w sobie odpowiedzi na pytania czego chcesz, jak bardzo tego chcesz i jak do tego dojsc. A potem wsparcia na drodze do swoich celów zanim sama nie nabierzesz wiary w siebie. Pozdrowienia _________________ By zmienić złe zachowania potrzebna jest ich świadomość, poznanie nowych, a potem działanie. Nie zrażanie się niepowodzeniami - i DZIAŁANIE z uporem 'maniaka', jak dziecko, które uczy się chodzić z determinacją, wiarą i uporem, że w końcu się uda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elzbieta487
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 8:43 Temat postu: |
|
|
Twoje posty,które piszesz na różnych wątkach Odrodzona,są treściwe i wiele wnoszą,warto je czytać[/list] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Odrodzona2009
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 16:38 Temat postu: |
|
|
Ciesze sie i pozdrawiam _________________ By zmienić złe zachowania potrzebna jest ich świadomość, poznanie nowych, a potem działanie. Nie zrażanie się niepowodzeniami - i DZIAŁANIE z uporem 'maniaka', jak dziecko, które uczy się chodzić z determinacją, wiarą i uporem, że w końcu się uda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda.m
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 20:22 Temat postu: |
|
|
Nowy rok nowe zmiany... Temu składałam życzenia ze mam nadzieje ze jeszcze ulozy sobie zycie a ten rok to bedzie rokiem zmian a jak te zmiany beda wygladac to zalezy od niego... A ten mi ze miedzy nami sie ułozy... Do niego nic nie dociera... Zamkneli moja grupe przez ciecia w NFZ-cie teraz trafilam na terapie indywidualna do innego terapeuty juz jestem po pierwszej wizycie znow zaczynam od poczadku choc z lepszym nastawieniem bo wiele juz rzeczy z przeszłości poukładałam... _________________ Co nas nie zabiło to nas wzmocni......
|
Powrót do góry |
|
 |
Odrodzona2009
|
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 22:37 Temat postu: |
|
|
Dotrze do niego dotrze w swoim czasie po prostu badz spokojna i konsekwentnie daz do swego i tyle, jak on to sobie pouklada w glowie i kiedy, to juz jego sprawa.
Wiesz co taka zmiana terapeuty moze byc dobra, inne spojrzenie, inne podejscie zawsze moze wzbogacic Twoj ogląd spraw i dać inne pomysły działania. Pozdrowienia i powodzenia w 2011 i potem  _________________ By zmienić złe zachowania potrzebna jest ich świadomość, poznanie nowych, a potem działanie. Nie zrażanie się niepowodzeniami - i DZIAŁANIE z uporem 'maniaka', jak dziecko, które uczy się chodzić z determinacją, wiarą i uporem, że w końcu się uda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
magda.m
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 23:52 Temat postu: |
|
|
Wlasnie nastapilo apogeum do niego nie docieraja moje argumenty... On ma ciagle swoje racje... co zrobic zeby sie nie zlamac? Jak to przetrwac? _________________ Co nas nie zabiło to nas wzmocni......
|
Powrót do góry |
|
 |
Odrodzona2009
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 21:32 Temat postu: |
|
|
Ale jakie Twoje argumenty?
Co zrobic zeby sie nie zlamac - wytrwac, masz cel? Jaki? _________________ By zmienić złe zachowania potrzebna jest ich świadomość, poznanie nowych, a potem działanie. Nie zrażanie się niepowodzeniami - i DZIAŁANIE z uporem 'maniaka', jak dziecko, które uczy się chodzić z determinacją, wiarą i uporem, że w końcu się uda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 22:23 Temat postu: |
|
|
magda.m napisał: | Wlasnie nastapilo apogeum do niego nie docieraja moje argumenty... On ma ciagle swoje racje... co zrobic zeby sie nie zlamac? Jak to przetrwac? |
zaprzestać dyskusji ,a robić swoje.
Dyskutowanie,przekonywanie takich panów, to wyłącznie strata energii |
|
Powrót do góry |
|
 |
|