Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 2:05 Temat postu: Wydaje się, ze za mało jets obecności NL w internecie |
|
|
Jakby przejęła wszystkie siły i możliwości tamta NL. Czas skończyć z dwulicowością, czas wszystko rozwiązać, zawiązać na nowo i nie mamić ludzi. Proponuje aby spotkać sie przy zielonym stoliku i za pomocą mediacji doprowadzić do powstanie jednej NL. Bez warunków wstępnych! Tylko czy ktoś mnie jeszcze usłyszy w tym wołaniu na pustyni zacietrzewienia? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 2:12 Temat postu: |
|
|
coż o forum można powiedzic znajomym oni swoim znajomym itd .
Póki forum nie jest nastawione na tzw reklamę . Kto chce i tak znajdzie .
Chyba o to chodzi ...
Aporpo powstania jednaj NL to raczej a wykonalne ale nie mi o tym wyrokowac i przypuszczac .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 7:45 Temat postu: |
|
|
Ze spotkaniem pewnie masz rację! Tylko te kłótnie dają powody do mówienia, ze "komercha zjadła pomocników", a to od razu ma mało wspólnego z pomaganiem...... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 0:54 Temat postu: |
|
|
zrobiłem pewien krok w kierunku rekamy może to nie jest dobre słowo lecz chodzi o upowszechnienie znajomości adresu forum na początek wśród " pomagaczy " na terenie trójmiasta .
więcej napiszę pózniej aby nie zapeszyc .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 9:29 Temat postu: |
|
|
Każdy najmniejszy kroczek jest wstępem do opłynięcia całego świata możliwości..... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 0:28 Temat postu: |
|
|
nadające się do wydruku . Osobiście w porozumieniu drukarnią utworzyłem ulotki . Póki co zamieszczam w formie elektronicznej .
na powiększonym zdjęciu można kliknąc prawym przyciskiem myszki i zapisac jako obraz .
pozdrawiam serdecznie _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 1:08 Temat postu: |
|
|
A może coś o poszukiwaniu profesjonalistów i pomagaczy posiadających kompetencje i chęci do współpracy w ramach NL?
Taki apel jest niezbędny aby nasze działanie mogło przynieść porządany efekt....Ogólnie podoba mi sie ulotka, można ja tez wkleić na zaprzyjaźnionych forach, których NL ma bez liku... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 11:36 Temat postu: |
|
|
Faktycznie dobry pomysł .
Ponadto dodany został łatwiejszy adres :
www.forum.niebieskalinia.pl
www.niebieskalinia.pl/forumb
oczywiście oba adresy są aktualne
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 13:54 Temat postu: |
|
|
W sprawach techniki wiem, ze mogę na Tobie polegać! Dlatego motywuje Cię do tego abyś zaczął pracować na własny rachunek, a ja będę Ci pomagał i wspierał. Nie wiem jak się załatwia miejsce na serwerach i jak uruchamia całą ta otoczkę związaną z istnieniem stron, forum, czatów i innych form pomocy ale zgłaszam się jako pomocnik, ewentualnie inspirator, podpowiaqdacz, pomagacz i oczywiście współpracownik Braterstwa Białej Wstążki .... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brzytwa
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 13:41 Temat postu: |
|
|
Cholera, przydałoby się trochę takich ulotek wydrukować jak z tym obrazkiem. Pozostawić na patrolach np. w pociągach, autobusach czy innych miejscach. A co szkodzi...
Pozdrawiam ! _________________ Przemoc w rodzinie jest przestępstwem.
Każdy ma prawo zapobiec przestępstwu. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 20:58 Temat postu: |
|
|
Może wystąpić do twórców strony o taka właśnie akcję medialną? Stać, tupać, krzyczeć, głośnio, najgłośniej... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kidprotect.pl
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 11:44 Temat postu: |
|
|
A może po prostu wydrukować na zwykłej drukarce i zrobić ksero? To chyba bardziej konstruktywne niż tupanie? Wydrukowanie ogromnej liczby ulotek i rozdystrybuowanie ich po całej Polsce to trudne i kosztowne przedsięwzięcie. Jeśli jednak ileś osób zrobi, dajmy na to, po 100 kopii xero (100x30 groszy = ??), to pójdzie łatwiej. Prawda? _________________ Fundacja Kidprotect.pl
www.kidprotect.pl www.stoppedofilom.pl
www.bezpiecznyinternet.org |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 18:21 Temat postu: |
|
|
Prawda, tylko na to forum wchodzi nas za mało aby kserować! W końcu od czasu do czasu ktoś się odzywa i milknie...czasami forum wygląda na umarłe miasto zapomniane przez czas i zdarzenia....
a z tupaniem? no cóż to była tylko metafora, nie jestem zwolennikiem głośnych krzyków ani bezmyślności w działaniu...przykro mi, zę niektózy zrozumieli to jako prawdziwe działanie  _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kidprotect.pl
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 21:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o mnie, to ja zrozumiałem tupanie metaforycznie A poza wszystkim: kto wie? może akurat z tych kilku ulotek, które nawet ta niewielka liczba osób rozdystrybuuje, jedna choć trafi do osoby, która skorzysta? To już dużo. _________________ Fundacja Kidprotect.pl
www.kidprotect.pl www.stoppedofilom.pl
www.bezpiecznyinternet.org |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 1:17 Temat postu: |
|
|
Większość z osób tutaj zaglądających potrzebuje pomocy, wsparcia, rady, pewno niektórzy z nich zostaliby wolontariuszami słusznej sprawy ale....czy lekarz ma prawo wykorzystywać swoją pacjentkę? nawet w słusznej sprawie? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|