|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
carea
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 11:47 Temat postu: prośba o wsparcie |
|
|
Witam wszystkich mam dużo problemów największym z nich jest moja matka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 11:55 Temat postu: |
|
|
careaWitaj
Napiszesz coś wiecej?A może zmień tytuł żeby się nie mylił z tematem E-wy? _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
carea
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 12:05 Temat postu: |
|
|
mieszkam z matką w jednym mieszkaniu matka jest alkoholiczką która wyzywa mnie od różnych często dochodzi do rękoczynów kilka razy chciała pozbawić mnie życia i moje rodzeństwo pomimo sprawy w sądzie dalej jest tak samo a ja nie wiem co mam robić |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia1975
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 23:17 Temat postu: |
|
|
witaj no kogo figuruje te mnieszkanie i czy jestes pelnotenia osoba jezeli tak to wiesz co chce powiedziec ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ktos musi z tego srodowiska toksycznego odejsc ,nikt za nikogo nie jest odpowiedzialny.sa lektury na ten temat np Susan Forwad .toksyczni rodzice. |
|
Powrót do góry |
|
 |
carea
|
Wysłany: Pon Lip 18, 2011 22:56 Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak wy ale mi się wydaje że to że jesteśmy sami z problemami uczy nas jak nie postępować a czym się kierować i jakim w życiu się nie stać |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pon Lip 18, 2011 23:31 Temat postu: |
|
|
żeby przełamać te zapamiętane negatywne wzorce trzeba je zastąpić innymi, własnymi, wypracowanymi... _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2011 16:16 Temat postu: |
|
|
mam na tym forum zablokowaną możliwość rozmawiania przez PW dzięki jednostronnemu nieuczciwemu życzeniu jednego z uczestników forum, bez możliwości mojej obrony
tak więc nie mogę na PW odpowiadać na wiadomości prywatne
cóż, na tym forum są równi i "równiejsi", jedni mają większe prawa, a inni są ich pozbawiani i taka jest prawda o tym forum _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|