|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agusw
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2012 20:42 Temat postu: |
|
|
Witaj .Kazda z nas ,która wytrwała w swoistym indywidualnym piekle jest kimś wyjątkowym.Ja ciagle słyszałam ze jestem niczym ,i że z trójka dzieci to nikt mnie juz nie zechce i nigdy nie dam sobie rady. Po 2 latach po rozwodzie jestem szczęśliwa .Szczęsliwa bo każdy dzień jest piękny ,piekny bo bez tyrana i robie to na co mam ochotę .Teraz mam czas dla dzieci ,na swoje pasje i wszystko to co przez lata niewoli było mi zabronione. I w tym wszystkim / poniewaz tez nie umiem byc sama/ udało mi sie również znaleść też odrobine uczucia ,od kogos kto wspiera mnie teraz w dalszej walce ,jest przyjacielem .Wszystko to jest oczywiscie bardzo ostrozne bo juz dostałam dobra lekcje od zycia.Aniu jestesmy WIELKIE bo nie dałysmy się i nosmy głowy podniesione do góry .Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
goska1304
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2012 20:01 Temat postu: |
|
|
Kochana ja bez kata dopiero od pięciu dni, ale wiem jedno trzeba sie cieszyc najdrobniejszymi rzeczami, usmiechać do siebie kilka razy dziennie - to na pewno sie uada. Nie jestes sama kochana, jest nas tu dużo -  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 19:14 Temat postu: |
|
|
Witaj agusw,tak,masz rację,jesteśmy WIELKIE,za to,co dokonałyśmy w naszym życiu,na pewno możęmy tak o sobie powiedziec,a droga nie była łatwa,ale wiem,że było warto podjąc ten trud,by dzisiaj cieszyc się drobiazgami i wracac do spokojnego domu,życzę wszystkim,będącym na początku objętej drogi,dużo wytrwałości,pozdrawiam cieplutko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania11Ania
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 19:16 Temat postu: |
|
|
gosiu,gratuluję tych pięciu dni,to wielki sukces,tym bardziej,że myślisz bardzo pozytywnie,a to na początku jest naprawdę bardzo trudne,życzę powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|