| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

bj32

| 

Wysłany: Pią Maj 25, 2012 19:45    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Nierozwiązany problem to najwyraźniej masz Ty. Rozumiem, że mamusia nie opróżniała nocnika i chyba nawet nie zmieniała pieluchy. Skutkiem tego masz częste zaparcia i wzdęcia. Nieuwolnione gazy ulatniają Ci się do mózgu i stąd Ci się biorą posrane pomysły.

Tak obelżywym podejściem do zagadnienia nie zjednasz sobie przyjaciół. Ja już Cię nie lubię. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

mgrabas

| 

Wysłany: Pią Maj 25, 2012 19:54    Temat postu:  | 
				     | 

| 

bj32, to już drugi taki agresywny i obraźliwy wpis pod moim adresem w tym wątku!

nie życzę sobie takiego agresywnego stylu komunikacji na tym forum, nie daję na to zgody.

forum to nie miejsce poniżania, ani wycieczek osobistych _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

bj32

| 

Wysłany: Pią Maj 25, 2012 20:20    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A ja sobie nie życzę, żeby kierowcy wyprzedzali na podwójnej ciągłej. Tylko niewiele z tego wynika. 

W dodatku nie jestem Złotą Rybką, żeby spełniać Twoje życzenia. 

Przy okazji: może jeśli sam zaczniesz stosować to, czego wymagasz dla siebie - to nie spotkasz się z niechcianymi reakcjami. Albowiem piszesz "forum to nie miejsce poniżania", tylko jak to się ma do "metafora ilustrująca tkwienie w przemocy"? Serio sądzisz, że ludzie tkwią w tej przemocy z zamiłowania, głupoty i szczerej chęci? A może po prostu cały tamten wpis jest w stosunku do tych osób obraźliwy? I w ogóle większość Twoich wpisów, które tu widzę? 

Temu też mam w nosie, na co wyrażasz zgodę, na co zaś nie. Jak Ci się nie podoba, zawsze możesz zająć się czymś konstruktywniejszym, niż prowokowanie pyskówek: pójść na kurs garncarstwa  [nauczysz się robić ceramiczne nocniki i będziesz je mógł wylewać do upadłego]; poczytać Biblię w całości, nie wyrywkowo i zrozumieć, że ubogi rybak i filozof kierował się czymś innym w życiu niż ty; przespać się, co może uchroni Cię chociaż na pewien czas przed pisaniem bredni... Co Ty na to? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

mgrabas

| 

Wysłany: Pią Maj 25, 2012 21:04    Temat postu:  | 
				     | 

| 

ZGŁASZAM ADMINISTRACJI forum NL wpisy bj32 w tym wątku

w szczególności agresywność tych wpisów i ich jednoznaczny cel jakim jest sprawianie przykrości, obrażanie i poniżanie nielubianego rozmówcy, a nie twórcza rozmowa na temat, szanująca godność rozmówcy jako osoby

chodzi mi o te poniższe wpisy bj32:

"(...) nie polecaj nikomu swojego psychiatry."

"(...) problem to najwyraźniej masz Ty. Rozumiem, że mamusia nie opróżniała nocnika i chyba nawet nie zmieniała pieluchy. Skutkiem tego masz częste zaparcia i wzdęcia. Nieuwolnione gazy ulatniają Ci się do mózgu i stąd Ci się biorą posrane pomysły." _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela.
  Ostatnio zmieniony przez mgrabas dnia Pią Maj 25, 2012 21:54, w całości zmieniany 1 raz | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

bj32

| 

Wysłany: Pią Maj 25, 2012 21:33    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Jeśli zgłaszasz bj21 to miłej zabawy. Zgłaszaj. Możesz też zgłosić wpisy j23 przy okazji. I swoje o nocnikach. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

| 

Wysłany: Sob Maj 26, 2012 8:57    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Witajcie

Właśnie wróciłem z Sułkowic . (narada odnośnie tematyki przemocy).  Dlatego 3 dni mnie tutaj nie było.

Na początek wracajmy do tematu proszę   

Mariusz może chcesz przyjechać do Łodzi ? ( w tym celu proszę daj znać na email ).

Ponadto cały czas zbieram zgłoszenia osób zainteresowanych uczestnictwem w konferencji wrześniowej.  Zapraszam Serdecznie  w tym celu  proszę o kontakt za pośrednictwem email.  ( i tak z każdym skontaktuje się telefonicznie  więc będzie można się usłyszeć na wstępie )  aby potwierdzić i rozwiać ewentualne wątpliwości, pytania itd ).

póki co na tyle 

pozdrawiam 

Tomasz

* (póki co na tyle) oznacza że z chęcią z Tobą porozmawiam no i oczywiście zapraszam. To pozytywne słowa, które często używam kiedy uważam że coś jeszcze będę mógł dodać. np ucieszyć się że przyjedziesz itd. _________________ -----------------------------------------------------

G. E.  d/s  P.P.R 
  Ostatnio zmieniony przez maras dnia Sob Maj 26, 2012 22:50, w całości zmieniany 1 raz | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

mgrabas

| 

Wysłany: Sob Maj 26, 2012 12:21    Temat postu:  | 
				     | 

| 

po tym: "póki co na tyle" już nie chcę _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

bj32

| 

Wysłany: Sob Maj 26, 2012 12:32    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Każde słowo z osobna rozumiesz, ale sens całości do Ciebie nie dociera, tak?

To *pytania* nie obelga - gwoli wyjaśnień. Teraz możesz iść do kącika i cichutko łkać.

Jej! Cóż za irytujący obywatel. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

| 

Wysłany: Sob Maj 26, 2012 23:20    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Berenika mam pomysł na hymn! 

http://echnatoniv.wrzuta.pl/audio/5QVFMWtUFJI/smieje_sie_kat....

Przy okazji każdemu kto czuje się skrzywdzony, pokiereszowany niechaj w chwili zwątpienie puści sobie do pokrzepienia serca i podniesienia nastroju! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

mgrabas

| 

Wysłany: Nie Maj 27, 2012 7:54    Temat postu:  | 
				     | 

| 

jeśli ktoś chce naprawdę pomagać innym, a nie szkodzić, musi to zrozumieć: wszystko jest ważne _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

bj32

| 

Wysłany: Nie Maj 27, 2012 12:09    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jeśli ktoś pomaga od lat, to wie, co jest ważne. I że z pewnością nie pomaga się kpinami z ludzkich ułomności. 

Idź malować batiki, co? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Berenika

| 

Wysłany: Nie Maj 27, 2012 22:07    Temat postu: stop!!!!!!!!!!!!! | 
				     | 

| 

stop napastliwości! Proszę !!!!! 

Mamy wystąpić z konferencją jako głos ;tzw oddolny. ( Notabene wiem, że to brzydko brzmi) .

Kochani koniec przepychanek, czas na ważne decyzje!

Dostaję ciągle maile ze zgłoszeniami udziału. To znaczy, że potrzebne jest takie spotkanie! 

Dziś już padam po zajęciach w stolicy, ale jutro wypiszę swoje zdanie    

M\ Kolorowych snów    | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Maketaton Wolontariusz NL

| 

Wysłany: Wto Maj 29, 2012 9:49    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jeśli ktoś chce pomagać innym to musi mieć też w sobie odrobinę pokory i umiejętność przyjmowania krytyki;-) Także koniec z nocnikami i innymi bzdurami...bierzmy się za konstruktywne działania wokół konferencji. 

Hymn jest po prostu świetny, nucę go od soboty:) _________________ "Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć" | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

bj32

| 

Wysłany: Wto Maj 29, 2012 9:52    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja póki co zbieram materiały. Co więcej mogę?

I jednocześnie szukam jednego takiego... Ale to całkiem inna historia. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

| 

Wysłany: Wto Maj 29, 2012 16:58    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Czego szukasz? Może Ci pomożemy? Wszak razem łatwiej znaleźć! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|