Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lulka
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 10:34 Temat postu: |
|
|
kaska a co jest takiego co nie pozwala Ci myslec ze potrafisz? _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 10:36 Temat postu: |
|
|
wszyscy wokol zawsze utwierdzali mnie w tym ze z niczym sobie nie poradze ze nic mi sie nie uda chyba boje sie ze tak wlasnie bedzie ze mi nie wyjdzie i znow uslysze ze jestem do niczego... _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 10:48 Temat postu: |
|
|
kaska-24 napisał: | wszyscy wokol zawsze utwierdzali mnie w tym ze z niczym sobie nie poradze ze nic mi sie nie uda chyba boje sie ze tak wlasnie bedzie ze mi nie wyjdzie i znow uslysze ze jestem do niczego... |
chyba my tu wszystkie znamy to aż za dobrze
Spróbuj małymi kroczkami.Zobaczysz że tak nie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 10:48 Temat postu: |
|
|
wszyscy i zawsze chyba przesadzasz.Bo odkad jestem na Forum i Cie czytam to tak wcale nie mysle.
a nawet mysle,ze zrobilas dla siebie bardzo duzo w dobrym kierunku a teraz czytam,ze sie uniezaleznilas co jest Wielkim Twoim sukcesem i nierozumiem Kasiu skad te watpliwosci? Wiesz, Ci beda Cie dolowac ktorym Twoje osiagniecia beda przeszkadzaly w zamiarach wzgledem Ciebie.
Nie mysl o nich mysl o sobie bo dokonalas duzych krokow ku twardemu i pewnemu gruntowi pod nogami! _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 11:07 Temat postu: |
|
|
Cytat: | chyba my tu wszystkie znamy to aż za dobrze Very Happy
Spróbuj małymi kroczkami.Zobaczysz że tak nie jest |
probuje caly czas a i tak przychodza takie dni ze nie mam juz na nic sil...
Lulko tez myslalam ze duzo zrobilam ale nie wystarczajaco duzo aby byc w pelni szczesliwa. najgorzej jest jak uslysze od kogos slowa "wy sie jeszcze zejdziecie i bedzie dobrze..." trafia mnie normalnie jak sie ludzie wtracaja tam gdzie nie powinni bo on jest taki dobry a ja? nie rozumie co takiego zrobilam... kazdy popelnia bledy ale nie mozna ciagle jednego wychwalac a drugiego dolowac juz dlugo jestem sama i o dziwo nie "zdechlam" z glodu ani nie zamarzlam razem z synkiem mamy co jesc mamy spokoj nago tez nie chodzimy nie rozumie co oni jeszcze chca:/ kiedys jedna osoba mi powiedziala ze ja to nic nie robie i zyje sobie za jego kase hmmm ciekawe tylko czy ona dala by rade za 600zl zrobic oplaty ubrac siebie dziecko kupic niezbedne rzeczy... chyba powinnam odpoczac odreagowac i znow zapomniec o tym co mowia i robic to co do mnie nalezy nie patrzac na zdanie innych ale wpadlam w dolek i ciezko mi troszke znow sie z niego podniesc  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
heka
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 11:15 Temat postu: |
|
|
[quote="kaska-24"] Cytat: | c juz dlugo jestem sama i o dziwo nie "zdechlam" z glodu ani nie zamarzlam razem z synkiem mamy co jesc mamy spokoj nago tez nie chodzimy nie rozumie co oni jeszcze chca:/ kiedys jedna osoba mi powiedziala ze ja to nic nie robie i zyje sobie za jego kase hmmm ciekawe tylko czy ona dala by rade za 600zl zrobic oplaty ubrac siebie dziecko kupic niezbedne rzeczy... ? |
No i widzisz że nie jest tak jak pisałas w poprzednim poście
A na ludzkie gadanie mni pomogła taka myśł -moja własna ,osobista mądrośc - to ja wiem jak jest ,było ,jaki jest mój mąż .To ja z nim żyłam i nikt ,chocbym nawet próbowala opowiedziec jak najbardzie szczerze i z detalami ,nie jest w stanie wiedziec ,czuć tego ja wiem ,czuję .Wobec powyższego to ja podjęłam takie a nie inne decyzje ,bo to moje życie .A ludzie ? Niech gadają ,domyślaja sie .Najwyżej nabawią sie bólu głowy,ale to będzie ich ból ,nie mój Tej dewizy trzymam się już ładnych parę lat i jest super |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 11:30 Temat postu: |
|
|
Cytat: | No i widzisz że nie jest tak jak pisałas w poprzednim poście |
wiem ze tak nie jest to wszystko przez to ze tysiace przeroznych mysli naplywa mi do glowy zarowno pozytywnych jak i negatywnych
wiem ze tylko ja wiem jak bylo naprawde tylko ja wiem jak sie czulam co czulam i tylko ja wiem jak ogromna roznica jest w tym jak czuje sie teraz mimo zlych dni wiem ze obudze sie rano i nikt na przywitanie mnie nie ponizy czuje sie duzo lepiej choc nie tak dobrze jak bym tego chciala  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 11:34 Temat postu: |
|
|
wiem wiem wiem... nawet nie zauwazylam ze tyle razy sie to slowo powtarza niby wszystko wiem a i tak sie negatywnie nastawiam to chyba nie jest normalne  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2013 9:31 Temat postu: |
|
|
witam wpadłam podzielić się z wami moim szczęściem od 26 lutego jestem wolna jak ptak  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Sob Mar 09, 2013 23:20 Temat postu: |
|
|
Szczęśliwa "13".
Cieszę się razem z Tobą i zyczę żebyś doznała tyle radości i szczęścia ile tylko udżwigniesz!Powodzenia! _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Mar 10, 2013 10:49 Temat postu: |
|
|
Można? Można! Podziel się z nami swoimi sukcesami, powiedz jak dochodziłaś do nich, co pomagało a co szkodziło... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaska-24
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 9:28 Temat postu: |
|
|
Lulka dzięki
Echnaton pewnie że można nie wiem naprawde nie wiem co napisać. Napewno pomógł upływający czas. Pogodziłam sie z tym co się działo i było mi łatwiej. Zaczęłam wreszcie myśleć też o sobie pracuje studiuje i czuję że żyje wreszcie  _________________ wreszcie zaczynam żyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marta_po_trzydziestce
|
Wysłany: Czw Cze 13, 2013 14:57 Temat postu: |
|
|
Echnaton napisał: | To sąd decyduje zarówno o rozwodzie jak i opiece nad dziećmi. Najczęściej sąd wskazuje jako miejsce pobytu dzieci mieszkanie jednego z rozwiedzionych małżonków drugiemu wyznaczając czas odwiedzin i pobytu z dziećmi a także obowiązki alimentacyjne małżonka, który nie sprawuje osobistej opieki and dziećmi. Coraz częściej sądy dzielą czas opieki nad dziećmi miedzy obojga rodziców. Nie jest to sytuacja optymalna dla dziecka, które - w przypadku zamieszkiwania rodziców w znacznej odległości od siebie - powoduje trudności w adaptacji do zmieniającego się środowiska, a przy nauce szkolnej jest prawie niemożliwe.
Policja jest od tego aby zapewnić ochronę zdrowia, życia i mienia. Wszystkim, którzy tego potrzebują. policja nie jest tez od tego aby oceniać, wydawać opinie, dywagować. Na interwencji byli znajomi męża i nie przeprowadzili jej właściwie? To pachnie jakąś formą korupcji.... |
Echnatonie, a jeśli matka nie ma meldunku? Nie ma stałego miejsca pobytu? To co wtedy? Czy sąd może przyznać dzieci JEMU?
Taką właśnie mam sytuację, ale z kolei moje zarobki przewyższają rencinę męża, więc to też jakiś argument. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|