Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
selment
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 14:34 Temat postu: Czy zmiany w życiu są potrzebne dla czego boimy się zmian? |
|
|
Witam serdecznie.
Moje życie to same zmiany i ciągłe parcie do przodu. Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami z osobami, które jak ja - chcą czegoś więcej.Kiedyś odwiedzałam forum szukając drogi teraz ją znalazłam i idę i dotrę tam gdzie chcę - uwierzycie?
Zapraszam na stronkę:
http://zdrowiedlaniej.pl/czy-zmiany-w-zyciu-sa-potrzebneczemu-boimy-sie-zmian/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
selment
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 19:19 Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Kilka lat temu spędziłam tu wiele godzin, pisałam i czytałam, uczyłam się i dzieliłam swoim doświadczeniem. Pozdrawiam z całego serca!!!!Ciekawa jestem co u Was więc troszkę tu u Was pobędę
Ewa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Mar 10, 2013 12:21 Temat postu: |
|
|
Z zaciekawieniem czytałem... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia1975
|
Wysłany: Pon Kwi 08, 2013 19:31 Temat postu: |
|
|
no fajny atykul,jedni mowia spokojnik drudzy ucieczka trzeci azyl rozne to ma nazwy |
|
Powrót do góry |
|
 |
selment
|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2013 8:41 Temat postu: |
|
|
Nazw jest wiele a przeznaczenie jedno ciepełko i ucieczka nie koniecznie wyjście, do którego za wszelką cenę trzeba dążyć.To miejsce przylepia nas do ścian i nie pozwala ruszyć się w żadnym kierunku na tyle daleko, by zaryzykować zmianą a jeśli uda nam się odsunąć od niego troszkę dalej to straszy nas konsekwencjami więc znów wracamy. To tak jak w chorym związku kiedy uda nam się zrobić krok do przodu nasz pan i władca uświadamia nam naszą słabość, by kolejny krok poprzedzony strachem i obawami nigdy nie nastąpił. Dopiero życie potrafi nas wyrwać z tego kręgu na siłę. Jak wszędzie ważny jest umiar. Myślę że takie miejsce warto mieć ale należy za wszelką cenę pozbyć się kleju!!!
Ewa |
|
Powrót do góry |
|
 |
|