|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ja44
|
Wysłany: Czw Lip 04, 2013 23:28 Temat postu: |
|
|
Cytat: | I pamiętaj, że my tu wszyscy oczekujemy az wygrasz te wszystkie swoje sprawy! Wszyscy! |
Wygląda na to że nie Wszyscy! |
|
Powrót do góry |
|
|
ja44
|
Wysłany: Pią Lip 05, 2013 9:09 Temat postu: |
|
|
Pozwolę sobie jeszcze dodać coś bardzo ważnego od serca.
Odkąd ujawniłam swoje wpisy na policji i w sądzie, przestałam być osobą anonimową. Nie była to łatwa decyzja, tak jak cały mój temat, lecz człowiek zdeterminowany zdolny jest do wielu rzeczy. Przede wszystkim nie chciałam utracić swojego azylu jakim było dla mnie owe miejsce. Ujawnienie wpisów,miało mi też pomóc, tymczasem czuję że wywołało dziwną burzę jawnego wymiatania pod dywan, uciekanie... W czasach komunistycznych to pewnie by mnie zlikwidowano...
Zostawiłam na tym forum kawał swego życia, poznałam fantastycznych ludzi i dziękuję Bogu że pozwolil mi tutaj trafić kilka lat temu.
Gdyby stało sie coś że pewnego ranka forum się nie włączy, pozostanie jeszcze kontakt mailowy....
Z serdecznymi pozdrowieniami dla użytkowników i kierownictwa forum:)
bozenka65@op.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|