Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 16:47 Temat postu: |
|
|
Oj Wiolu nie wiem czy mam jemu wierzyc czy tez to kurtuazja, ale, ale...lepiej powiedz jak radzisz i co zrobiłąs? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola041
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 12:31 Temat postu: |
|
|
Na prawko jakos nie spieszy mi sie zdawac/ A radze chyba sobie nawet dobrze lepiej sie czuje choc nadal sie nudze w domu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trissi
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 12:40 Temat postu: |
|
|
masz jakies hobby, co lubisz robic najbardziej? _________________ I am not your senorita I don't aim so high In my heart I did no crime. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola041
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 12:59 Temat postu: |
|
|
Nie mam zadnego hobby a powinnam sobie jakies znalesc...Zarejestrowalam sie w urzedzie pracy jako bezrobotna i bede szukac pracy moze jakos mi znajda a na studia narazie nie pojde moze za rok... teraz czuje sie duzo lepiej mam checi do zycia.... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 23:22 Temat postu: |
|
|
Szukaj swego miejsca na ziemi, kombinuj jak przejść przez życie, próbuj i nie zapominaj o terapii..zawsze możesz też wpaść gdy będziesz potrzebowała pomocy, przecież wiesz gdzie mnie szukać.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola041
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 13:12 Temat postu: |
|
|
dzieki Echnaton |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 20:34 Temat postu: |
|
|
Dawno Ciebie nie było....co słychać? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola041
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 21:20 Temat postu: |
|
|
znowu wszystko poworcilo:( i znowu mam ochote to wszystko zglosic ale nie umiem o tym mowic w realu:( |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 23:54 Temat postu: |
|
|
Wiola, nie lekceważ pomocy dla siebie, chodź na grupę, staraj się otwierać na swoje problemy, właśnie te w realu, a dopiero potem zastanowisz sie nad tym co zgłosić i komu....Wiem, teraz wakacje, zły czas na jakiekolwiek formy pomocy, ale zawsze można z paru miejsc skorzystać....Głowa do góry, wszystko co nauczysz sie w czasie swoich poszukiwań pewnego dnia spożytkujesz i wyjdziesz z tej sprawy z podniesioną głową...Wierze w Ciebie..... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola041
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:10 Temat postu: |
|
|
Teraz wakacje wiec grupy nie bedzie ale do Bozeny mam wizyte w lipcu wiec pojde chyba ze robote sobie znajde... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 8:57 Temat postu: |
|
|
No tak, wakacje to zły moment na wszelka pomoc, ale zawsze pare osób się znajdzie, które są w zasięgu ręki i gotowe do niesienia pomocy.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola041
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 15:08 Temat postu: |
|
|
w sumie tak sobie sie czuje wieczorami miewam doly....dzis mialam nie zbyt ciekawy sen i wyrzucilam wszystko dla rodzicow ze nic nie robia z tym ze mnie brat molestowal. Musze pojsc do psychologa bo dalej nie moge tak zyc mimo ze az tak bardzo to mi nie przeszkadza jednak jakis uraz mi pozostal. Ja sie nie rozliczam z bratem w zaden sposob jeszcze prawie 2 lata temu potrafilam sie nie odzywac do brata przez miesiac i chodzilam na niego obrazona teraz zreszta tez znim nie gadam ale nie jestem obrazona nie wiem czy mu wybaczylam chyba jeszcze nie i nie wiem kiedy to nastapi |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 16:52 Temat postu: |
|
|
do przebaczenia potrzebna jest nasza obojętność. Dopóki nie rozliczyłaś się z bratem trudno mówić o przebaczaniu. A jak rozwiązałaś sprawę z Poznania? nie odpisałaś na maila... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola041
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 14:04 Temat postu: |
|
|
Chyba nie ma mojego adresu bo mi jego nie podal do tej pory. Mowil ze poda ale nie mogl wejjsc an swoja poczte gdzie niby tam ma moj adres i mowil ze wysle w tamten piatek te filmiki ale do tej pory nic nie doszlo... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 16:14 Temat postu: |
|
|
Echnaton napisał: | do przebaczenia potrzebna jest nasza obojętność. |
wiesz co..szczerze tak mówiąc to trochę mnie zszokowało to co tutaj napisałeś...
obojętność??
ja przebaczam, ale nie jestem na to obojętna...
no chyba że chodziło Ci o coś innego
może w jakimś innym sensie.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|