Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dynamika Wolontariusz NL
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 16:05 Temat postu: |
|
|
moderator napisał: | ***
***nie podajemy linków ze względu na bezpieczeństwo użytkowników oraz niepotrzebną reklamę |
Do "anonimowego moderatora":
Ograniczasz dostep ofiarom przemocy do materialow ktore moga im pomoc - przez to sam stajesz sie wspolodpowiedzialny za przemoc psychiczna.
pozdrawiam,
P. _________________ "Sukces mierzy sie tym jak wysoko dolecisz kiedy odbijesz sie od dna" General George Patton Jr. |
|
Powrót do góry |
|
|
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 22:14 Temat postu: |
|
|
Witaj dynamika
Wcale nie anonimowa . Dokonałem usunięcia linku . Już ci wyjaśniam chociaż to nie jest wymagane . Podany był adres internetowy forum internetowego w którym znajdowały się tematy zawierające słowa wulgarne a także teksty sprzeczne z polskim prawem . Z uwagi na ten fakt , iż dbam aby na forum nie było żadnych odnośników które budzą wątpliwość , są sprzeczne z prawem oraz naruszające w sposób wyrażny kulturę języka . Ponadto jak ci wiadomo nie reklamujemy na łamach forum żadnych stron które nie są odpowiednio sprawdzone pod kątem treści a także bezpieczeństwa użytkowników .
Jeśli chcesz aby jakieś ważne w/g ciebie linki do stron były zamieszczone na forum to proszę o osobisty kontakt za pośrednictwem pw . Można stworzyć taki katalog stron wartościowych i godnych polecenia . Zawsze jestem otwarty na nowe pomysły .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
|
dynamika Wolontariusz NL
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 2:45 Temat postu: |
|
|
maras napisał: | Można stworzyć taki katalog stron wartościowych i godnych polecenia . Zawsze jestem otwarty na nowe pomysły . |
Masz bardzo dobry pomysl z dzialem linkow, otworzmy go, na pewno z czasem zbierzemy solidna porcje informacji.
Dzial rozmowy o psychologii na forum psychologicznym humanitas, jest pierwsza strona w jezyku polskim, na ktora trafilem, gdzie ludzie naprawde rozumieja osobowosc narcystyczna - czyli osobowosc sprawcow przemocy. To bezcenne zrodlo informacji dla ofiar i osob pracujacych z ofiarami a takze dla sprawcow przemocy chcacych sie zmienic i osob prowadzacych dla nich terapie.
Goraco namawiam wszystkich tu obecnych do zapoznania sie z tematem Narcystycznych Zaburzen Osobowosci.
pozdrawiam,
P.
P.S. Co do "wulgaryzmow" powszechnie wiadomo, ze potrafia przyniesc duza ulge w niektorych sytuacjach. Ofirary przemocy psychicznej nie potrzebuja tamowac wulgaryzmow a wrecz przeciwnie Gniew ma moc uzdrawiajaca. _________________ "Sukces mierzy sie tym jak wysoko dolecisz kiedy odbijesz sie od dna" General George Patton Jr. |
|
Powrót do góry |
|
|
laura52
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 5:49 Temat postu: |
|
|
wylgaryzmy? to był link do forum humanitas, forum psychologicznego. |
|
Powrót do góry |
|
|
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 22:38 Temat postu: |
|
|
tak ale zauważ że pod uwagę brane było całe forum a nie tylko wybrany wycinek .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
|
darg
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 19:50 Temat postu: |
|
|
Cze
Dziś była rozprawa o alimenty. Wygrałam i mam dostawać na 2 dzieci po 150 zł razem 300 zł. Dobre i to , ale co dalej? Mąż w sądzie przyznał się do zarabiania 1100 zł, z czego nic na dom i rodzinę nie dawał. To jakaś dziwna sprawiedliwość - też bym chciała mieć tylko na siebie 900 zł. i nie martwić się o opał, prąd, podatki, pranie, wodę, szambo itd. Co mam zrobić by mąż płacił także za połowę kosztów utrzymania domu.
Dzięki.
Wasze posty może w innym temacie, ale bardzo mnie interesują i popieram was -nie dajmy się gnębić. Cze. _________________ Darg |
|
Powrót do góry |
|
|
akacja
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 22:43 Temat postu: |
|
|
Być może trzeba założyć sprawę o dokładanie do budżetu domowego, udział w utrzymaniu domu, takie alimenty na rodzinę. Nie jestem prawnikiem, dokładnie nie podpowiem, ale to chyba taka ścieżka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|