|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maga
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 9:00 Temat postu: |
|
|
odwoływanie się do sądu i owszem, ale to trwa, a im dzieci są więcej u niego tym bardziej on nimi manipuluje i nastawia przeciwko Tobie.
Moj przyjedża na dwie godziny i ciągiem potrafi mówić dzieciom jak bardzo je kocha i jak za nimi tęskni, jaki to jest wspaniały, a ja zła, krzycząca itd. i jak one na pewno chcą żeby on częściej przyjeżdżał i to przy kuratorze, który udaje że tego nie słyszy. Cóż się dziwić skoro kurator to jego kolega z policji...
pozatym jak się na to poskarzyłam to miałam 4 świadków na to że było jak pisałam, a tu dwóch policjantów temu zaprzeczyło i oczywiście im dano wiarę, świadkami nawet się nie zaintersowano. Zresztą czemu ja się dziwie, mój jeszce mąż, wielokrotnie powtarzał, że słowo policjanta ma większą wagę niż nie policjanta i to jemu będą wierzyć a nie mnie. I tak jest... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|