Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
beatachojnacka
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 21:14 Temat postu: |
|
|
niema za co.Dlaczego przepraszasz przecież walczysz o to samo!!!O życie w spokoju dla sieb9ie i swoich dzieci!!!To najwaz niejsze w tym wszystkim!!!Pozdrawiam I życzę wytrwałosci w tym co robisz!!!!Ja narazie daję radę!!!trzymam kciuki!!!!!!!!!!  _________________ BEATA |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiołek
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 17:01 Temat postu: |
|
|
jestem za jeżeli chodzi o pijaków oto że dostają pieniądze z mopsu i co?przepijają.Arodzina która naprawdę potrzebuje tych pieniędzy nie dostaje sprawiedliwość też nie mogę się z tym pogodzić u nas prawo chroni przestępce a nie poszkodowanego.Panie z mopsu też nie są święte rozmawiałam już z kilkoma znajomymi którym nie powiodło się chcieli skorzystać z pomocy i przyszła pani na wywiad która najpierw rozejrzała się pomieszkaniu stwierdziła że dwd jest nie potrzebne telewizor za dobry i takie tam aprzecież w życiu różnie bywa, najważniejsze to starać sie iśc do przodu i nigdy sie nie poddawać |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiołek
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 17:04 Temat postu: |
|
|
cieszę sie że jest takie forum że można sie wyżalić a przy okazji dowiedzieć o wielu bardzo ważnych sprawach |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 22:51 Temat postu: |
|
|
fiołek cieszę się, że jakoś możemy się przydac
pozdrawiam serdecznie  _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 0:10 Temat postu: |
|
|
Ważne zdanie - nigdy się nie poddawać! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|