|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wafel822
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 14:14 Temat postu: |
|
|
w sumie mam dochodu 800zl to jest wszystko co mam rodzinne,alimenty i zasiłek pielegnacyjny bo starszy syn choruje na astme.do pracy bym poszla ale nie mam gdzie malego zostawic jest u nas przedszkole ale od 9 do 13 wiec nie ma sensu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta 25
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 19:23 Temat postu: |
|
|
Rozmawialas z matka? czy ona wie o Twojej sytuacji?
Kto ma dlugi? Ty czy on ?
Rwa kulszowa to nie jest zart. Moze uniemozliwc prace. Na leczenie potrzebujesz ok 100zl. Sa skuteczne leki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wafel822
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2012 12:17 Temat postu: |
|
|
ja mam kontakt z mama,rozmawiamy ze soba wie jaka jest sytuacja mówi tylko ze powinnam wiedziec co robie i ona moze wziac mojego starszego syna a ja mam sobie radzic takze dziekuje za jej pomoc i oferte,nie wyobrazam sobie zycia bez dzieci.a na rwe taki koszt to za duzo dlamnie moze kiedys,a dlugi to głównie meża za które musze płacić ja bo grozi mi komornik ze przyjedzie i nie chce by zabral cos co nalezy do dzieci |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|