|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maga
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 7:17 Temat postu: |
|
|
Staszku niczego nie przesądaj, jest mozliwa kolejna sprawa zawsze, tylko musisz sie do niej przygotowac , zebrac dowody, adwokat mógłby podpowiedziec jakie dokładnie, napisz skargę na zachowanie policji, do komendanta komendy lub do wojewódzkiego, napisz skargę do prokuratury bezpośrednio nie mozna sie poddawać, trzeba walczyc do konca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trissi
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 18:58 Temat postu: |
|
|
Staszku oczywiście, że jest możliwa kolejna sprawa. Może warto zgłosić się o poradę prawną w jednym z punktów interwencji kryzysowej? Przemyśl to. Nic nie tracisz, a dowiesz się jakie możesz stawiać kroki. Daj znać co postanowiłeś. _________________ I am not your senorita I don't aim so high In my heart I did no crime. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agata24
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 16:35 Temat postu: |
|
|
Staszku, musisz się udac do ośrodka pomocy ofiarom przemocy! Tam Cię dokładnie (i bezpłatnie) poinstruują na ten temat, doradzą Ci kroki, zaproponują porade prawną. TAM CIĘ WYSŁUCHAJĄ. Musisz tam iść, bo czas mija, tracisz życie i zdrowie na czytanie tego, co my piszemy - to tylko porady, ale trzeba się zabrać i pójść. W ośrodku powiedzą Ci, gdzie szukać wsparcia, może zasądzą kuratora, nie wiem - na pewno doradzą, może zaproponują jakieś miejsce do mieszkania - nie wiem, ale musisz spróbować. To, co piszesz, nie mieści się w głowie, strasznie mi przykro, mimo że to banalnie brzmi. Musisz się zwrócić o fachową pomoc. Trzymam kciuki. _________________ Agata |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|