Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
yamato
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 9:10 Temat postu: |
|
|
Echnaton to nie są ani prztyki ani złośliwości ,a tylko porada i myslę że nie powinieneś do tego prowokować
Echnaton napisał/a:
którzy nie zważając na Twoje słowa czy wyrażenia będą Cie wspierac i pomagać w każdej sytuacji....
na pewno spotkałeś się ze złośliwościami w jaki sposób można to wykorzystać
poz yamato |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka2008
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 9:54 Temat postu: olka2008 |
|
|
"Najchętniej to bym te osoby rozgonił na cztery wiatry i na porzegnanie dał po śiarczystym kopniaku." To Twoje słowa z postu z dnia 30 marca. To nie jest karane? Uważaj sam na słowa, skoro pouczasz innych. Nie wspomnę o brzydkich wylgaryzmach w tym samym poście. Pozdrawiem ciepło. Ola |
|
Powrót do góry |
|
 |
yamato
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 11:04 Temat postu: |
|
|
Nie obraź się ale ja nie używałem słów dotyczących konkretnej osoby lecz grupy ludzi którą uważam raczej za przeszkadzaczy a nie pomagaczy do tej grupy nie wliczam osób które naprawdę chcą pomóc i specjalistów a nie przygodnych osób które raczej wprowadzają zamęt i bardziej przeszkadzają niż pomagają . Jeśli chodzi o rozgonienie tej grupy i danie im kopniaka to nie jest karalne mam do tego prawo tak pisać bo ogół jest zbyt duży . Przepraszam jeśli cię uraziłem ale to była tylko rada.
poz yamato
ps;a co do mojego złego wyrażenia w poście gdzie napisałem brzydkie słowo cenzurowałem je i nie widzę w tym nic złego |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka2008
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 12:10 Temat postu: olka2008 |
|
|
Mętne te tłumaczenia jak mojego męża w sądzie... Nadal nie wiem jak to co napisałeś odnosi się do punktu 4c i 4d (z naciskiem na ten drugi) regulaminu korzystania z forum. Pozdrawiam. Ola |
|
Powrót do góry |
|
 |
yamato
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 12:48 Temat postu: |
|
|
Olu nie obraź się ale tak postępują ludzie którzy są w takiej sytuacji jak ty nie zazdroszczę ci jej i nikomu takowej nie życzę to nie było celowe aby cię sprowokować lecz moja rada a wiem coś na ten temat . Jak można wykorzystać takie słowa podpierając się paragrafami kk uwierz . Jeśli będę mógł ci w jakiś sposób pomóc to pytaj nie chcę na priw aby wszystko było jasne iż nie zależy mi na tym aby cię bardziej pogrążyć czy zdołować .
poz .yamato |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 15:10 Temat postu: |
|
|
Dobrze byłoby abyśmy na tym forum byli odlegli od wszelkich uogólnień, nietolerancji, nawet podejrzeń...chcemy sobie wzajemnie pomóc, tylko to się liczy....Cieszę się, ze topory wojny zostały zakopane..... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 16:19 Temat postu: |
|
|
 _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka2008
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 19:02 Temat postu: olka2008 |
|
|
Ja również sie cieszę. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 23:45 Temat postu: |
|
|
A wracając do tytułowego wątku...Może dlatego, ze możliwy jest akt narodzenia dziecka nawet bez udziału mężczyzny a chyba nie jest możliwy akt narodzin w którym byłby mężczyzna i bez udziału kobiety?
 _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Meg
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 0:34 Temat postu: |
|
|
Echnaton napisał: | A wracając do tytułowego wątku...
|
Ja się nie zgadzam z tytułem wątku.
Jak można mówić, że jakikolwiek człowiek jest WŁAŚCICIELEM drugiego człowieka?
Dziecko, to nie rzecz. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 7:57 Temat postu: |
|
|
A poważnie sprawę ujmując należy zauważyć, ze dzieci to...ptaki, które przysiadły na chwilę na skraju naszego rodzicielskiego gniazda aby za chwilę wzbić sie w przestworza i zapełniać swym lotem własną przestrzeń.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poly
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 10:14 Temat postu: |
|
|
Pięknie to ująłeś Echnatonie Naprawdę  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 22:06 Temat postu: |
|
|
Od razu pięknie normalnie! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poly
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 22:12 Temat postu: |
|
|
Wiesz w mojej sytuacji normalność jest piękna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
stona
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 13:34 Temat postu: |
|
|
dynamika napisał: | Kobiety nie uwazaja sie za jedyne wlascicielki dzieci, twoj problem nie upowaznia Ciebie do nieprawdziwych generalizacji.
pozdrawiam,
P. |
Kobiety uwazaja niesety i to fakt. Bo takie jest przyzwolenie spoleczne. Ostatnio czytalem opinie kuratora sadowego na temat sytuacji znajomego, matka nie pracuje zycie z socialu oraz alimentow , ale mogla by, jest pod dominujacym wplywaem matki destrukcyjnym, utrudnia dziecia kontakt z ojcem ale ojciec nie powinien odbierac dzieci ze szkoly. Ma problemy ze soba ale nie uczestniczy w terapi. Wniosek kuratora sadowego ONA jest dobra matka. Odebrac ojcu prawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|