|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ja44
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2012 19:35 Temat postu: |
|
|
Pośród załamania spraw wczorajszego dnia, usłyszałam marianny głos przez telefon co bylo dla mnie niesamowicie miłą niespodzianką
a dziś ujrzałam kilka cichutkich słów Gigi na mojej poczcie które spowodowały uśmiech w moim sercu:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa373
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 8:55 Temat postu: |
|
|
Mnie od samego rana ucieszył padający snieg, sporo go napadało i bosko wygląda, świeżo i czysto. zacinało na szybę w kuchni i szyba jest przypruszona śniegiem, normalnie czadersko... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Mar 10, 2013 12:20 Temat postu: |
|
|
To ma być codzienna radość a nie śnieg, który pada co jakiś czas czy słońce pojawiające się tylko w dzień...  _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
marias
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 0:24 Temat postu: |
|
|
? mi nadal jest trudno znajdować odrobinki radości w mojej codzienności a słyszałam że to jest dobre terapeutyczne zadanie, ale spróbuję...
hm. dla mnie dzisiaj radością...? ojej, ależ to mi ciężko znaleźć... nic wielkiego ale to dla mnie dziś jako mała radość że przez chwile gdy gad wybywa dopić to ja nie widząc go czuję się wtedy spokojniejsza i swobodna w swoich zajęciach... _________________ "nic nie musze - to prawo wolnosci.
jestem, moge... z mocy milosci." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|