| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sabrina
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 15:23 Temat postu: |
|
|
Agnieszko nie obrazaj sie, ale wyluzuj.
Czytajac twoje wypowiedzi łza mi sie w oku kreci..
rozpaczliwie tesknie za moim Adonisem:
bardzo wrazliwy facet niezwykle ksobnie i wybiorczo postrzegal rzeczywistosc i dobiegajace do niego tresci i zdarzenia.
Agnieszko, mysle,ze chetnie ci pomozemy ale nie pozwolimy sie Tobie wkrecac w Twoj falszywy obraz rzeczywistosci i sądów.
Mozemy pomoc ci znalezc droge wyjscia z tego.
Poza nadasanego dziecka raczej tu nie znajdzie zrozumienia.
Chcesz sobie pomoc?
Przestan manipulowac a zacznij pracowac nad soba.
Ostatnio zmieniony przez sabrina dnia Pon Paź 27, 2008 15:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 15:26 Temat postu: Re: Skoro... |
|
|
| Mersi napisał: | | A skoro uważasz,że robisz dobrze to,powtarzam pytanie:czemu Ci z tym tak źle? |
Ostatnio zmieniony przez agnieszka1970 dnia Pią Paź 31, 2008 0:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 15:37 Temat postu: |
|
|
....
Ostatnio zmieniony przez agnieszka1970 dnia Pią Paź 31, 2008 0:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wild
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 16:58 Temat postu: |
|
|
Sabrina, faktycznie trochę przegiełaś
myślę, ze projektujesz na Agnieszkę swoje własne problemy... pomyśl trochę zanim zaczniesz komuś "pomagać" _________________ krzyk ofiary zwabia sępy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pysia
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 17:57 Temat postu: |
|
|
Przypominam,że to jest forum.Miejsce w którym każdy może wyrażać swoje poglady a jeśli przekracza pewne granice...od tego jest admin.
Dopuszczalne jest równiez krytykowanie, z uwzględnieniem dobrego smaku.
Z obwinianiem (zwłaszcza osób trzecich) za zachowanie innych użytkowników należy być ostrożnym.W końcu to nie jest forum o gotowaniu!
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fifiola Moderator - Współpracownik NL psycholog

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 20:39 Temat postu: |
|
|
| No i właśnie dlatego boję się pisania przez Internet, a co dopiero tworzenia grupy terapeutycznej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 21:22 Temat postu: |
|
|
Twoja bezczelnosc jest na miejscu i na odpowiednio forum!!
Wkońcu to tylko forum o przemocy! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mersi
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 22:08 Temat postu: Nikt |
|
|
Forum jest od mądrych dialogów i rozmów a nie od wzajemnych oskarżeń.
Agnieszko zrozum,nikt na tym forum nie chce Ci zrobić krzywdy.Nie powinnaś traktować wszelkich odmiennych opinii jako ataków na siebie.Jeśli chcesz porozmawiać i znaleźć tu swój azyl by móc się swobodnie wypowiadać musisz taka szansę dać innym.Wiem,że jest Ci trudno,ciężko i źle ale skoro już sie tu zjawiłaś i choćby był to tylko przypadek to przecież nadal tu jesteś.Nie obrażaj się proszę.Są na tym świecie pewne ustalone normyi prawdy,ktore każdy na swój sposób chce Ci przekazać.I nie oznacza to,że jeśli ma odmienne zdanie to jest przeciwko Tobie.Wiele osób chce Ci pokazać inny punkt widzenia,odniesienie do tego co jest dobre a co ewidentnie złe.
Popatrz,napisałaś kiedyś,że nie możesz pewnych rzeczy zrobić bo cierpiałby ktoś kogo kochasz.Ale zrozum Agnieszko,cierpienie i poświęcenie ma tylko wtedy sens gdy sama akceptujesz je w całości i gdy w ogólnym rozrachunku będziesz dzięki temu szczęśliwa.I uważam,że dopóki Ty nie będziesz szczęśliwa,nikt obok Ciebie nie zauważy,że się tak bardzo poświęcałaś,bedzie pamietał tylko,że przez to byłaś rozgoryczona i smutna.
Ale pamiętaj.To tylko moje zdanie. _________________ Dopóki walczysz,zwyciężasz... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 22:39 Temat postu: |
|
|
....
Ostatnio zmieniony przez agnieszka1970 dnia Pią Paź 31, 2008 0:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pysia
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 11:03 Temat postu: Re: Nikt |
|
|
| Mersi napisał: | ... cierpienie i poświęcenie ma tylko wtedy sens gdy sama akceptujesz je w całości i gdy w ogólnym rozrachunku będziesz dzięki temu szczęśliwa.I uważam,że dopóki Ty nie będziesz szczęśliwa,nikt obok Ciebie nie zauważy,że się tak bardzo poświęcałaś,bedzie pamietał tylko,że przez to byłaś rozgoryczona i smutna.
Ale pamiętaj.To tylko moje zdanie. |
Mersi-w pełni popieram!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pysia
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 11:10 Temat postu: |
|
|
| agnieszka1970 napisał: |
Według sabriny ja nie mam prawa wiedzieć po swojemu i myśleć po swojemu,mam myśleć tak jak ona mi każe? To samo mówi pysia...
|
Nie uważam, że Agnieszka nie ma prawa wiedzieć po swojenu i myśleć po swojemu-wręcz przeciwnie.
Uważam natomiast,że mam prawo uznawać swoje zdanie za tak samo ważne jak jej-na ogólnym forum
pozdrawiam
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnieszka1970
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 11:35 Temat postu: Re: Nikt |
|
|
.....
Ostatnio zmieniony przez agnieszka1970 dnia Pią Paź 31, 2008 0:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sabrina
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 11:40 Temat postu: |
|
|
Wild- kwestie pomagania zostawmy moderatorom . Spory kompetencyjne nas obu nie dotycza.
Ostatnio zmieniony przez sabrina dnia Wto Paź 28, 2008 11:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sabrina
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 11:40 Temat postu: |
|
|
| sabrina napisał: | | Wild napisał: | Sabrina, faktycznie trochę przegiełaś
myślę, ze projektujesz na Agnieszkę swoje własne problemy... pomyśl trochę zanim zaczniesz komuś "pomagać" |
. |
Wild:
spojrz jest piekna zlota jesien. Usmiechnij sie. Zycze ci pieknej pogody ducha i rownie pieknego usmiechu.
Dla mlodej dziewczyny jest bardzo twarzowy.
Zrzedliwosc i gorczyca i oset przystoi starym pannom. A Ty nią nie jestes..
Wild , spojrz na niebiesko, poszeleszcz liscmi w parku., poglaskaj psa ... usmiechnij sie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|