Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 12:41 Temat postu: |
|
|
Wiewióreczko wspaniałe wieści , cieszę się że u nas jeszcze czasem bywasz
pozdrawiam serdecznie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Sty 31, 2010 19:57 Temat postu: |
|
|
A praca? Zaczęłaś nową pracę? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiewióreczka32
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 0:12 Temat postu: |
|
|
tak pracowałam do stycznia ale otwieram swoją kwiaciarnię idę od marca na szkolenie jak prowadzić swoją firmę. Wreszcie odnalazłam to co lubię robić a mój mąż rok jeszcze na pewno nie będzie mógł podjąć żadnej pracy więc będę robić to co lubię fajna praca miałam azyl ciszy i spokoju robienie rzeczy z duszą i sercem pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 4:19 Temat postu: |
|
|
wiewióreczka32 napisał: | tak pracowałam do stycznia ale otwieram swoją kwiaciarnię idę od marca na szkolenie jak prowadzić swoją firmę. Wreszcie odnalazłam to co lubię robić a mój mąż rok jeszcze na pewno nie będzie mógł podjąć żadnej pracy więc będę robić to co lubię fajna praca miałam azyl ciszy i spokoju robienie rzeczy z duszą i sercem pozdrawiam wszystkich |
powodzenia i zadowolenia  _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiewióreczka32
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 12:00 Temat postu: |
|
|
szkoda że to tylko forum bo najchętniej spotkałabym się z kilkoma osobami tak prywatnie na kawusię dziękuję wszystkim za wsparcie i pozdrawiam serdecznie:))) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 16:45 Temat postu: |
|
|
wiewióreczko, zawsze można spróbować się zmobilizować  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiewióreczka32
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 17:41 Temat postu: |
|
|
podaje moje gg jak ktoś ma ochotę do mnie napisać to zapraszam na priv 13268314 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 23:45 Temat postu: |
|
|
Może warto powiesić w Twojej kwiaciarni informacje o forum NL? Może warto powiesić takie informacje w wielu miejscach i powiedzieć zgodnym głosem - nie jesteś sam/sama, jest nas więcej, wspieramy się wzajemnie i wspólnie wydeptujemy ścieżki po których nie będzie szła już nigdy żadna przemoc? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiewióreczka32
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 21:27 Temat postu: |
|
|
jak ją otworzę to na pewno )) |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 0:43 Temat postu: |
|
|
Może to będzie jedyna w Polsce kwiaciarnia informująca o naszym forum? _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 12:10 Temat postu: |
|
|
z całą pewnością. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 0:28 Temat postu: |
|
|
Może warto zahaczyć o kawiarenki internetowe i tam dotrzeć z naszym forum? Wiem, ze to pomysł z poprzedniej epoki ale w niektórych miejscach trzymają się nieźle...Przykład - biblioteki! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 1:01 Temat postu: |
|
|
pomysł inspirujący. Tak jako ciekawostkę Wam podam- już przerabiano pomysł kawiarenki przyjaznej dziecku początkowo miał być to pomysł Fundacji Kidprotect potem docelowo wymyślono prawie identyczny w FDN nawet wdrożono w życie. Jednak powiem wam skutek tego był i jest mizerny. Internet jest coraz częściej w mieszkaniach prywatnych więc jak słusznie zauważyłeś Kazik - kawiarenki to tak troszkę XX wiek choć są czasem przydatne. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiewióreczka32
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 20:38 Temat postu: |
|
|
Witam mam prośbę bo nie wiem co mam doradzić koleżance opiszę sytuację jej mąż nadużywa alkoholu pije codziennie tak idzie rozpalać w piecu że wraca codziennie pijany atmosfera jest taka że ciągle kłótnie. Interwencji policji nie było bo się boi a dochodzi do niszczenia jakichkolwiek rzeczy,nie wiem czy ją bije. Jej mąż nie łozy na rodzinę ale pracuje narobił długów ona nie ma gdzie się wyprowadzić a to jest jego dom mimo to że pracuje ale wszystko co zarabia idzie na długi i utrzymanie dzieci. Atmosfera nieciekawa ona psychicznie już nie wytrzymuje może mi coś poradzicie. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 23:15 Temat postu: |
|
|
Może zachęć ją aby przyszła najpierw do nas i najpierw przeczytała to i owo co polecamy na forum a potem szła dalej..... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|