Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lulka
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 23:29 Temat postu: |
|
|
Spotyka się dwóch kolegów.
Cześć co słuchać u ciebie?
ach mam problem...trochę wstydliwy..
A co jest?!
no wiesz...przytrafia mi się dziwna rzecz...czasami w nocy się moczę jak dziecko..
to może być stres...ale wiesz, znam dobrego psychologa może ci pomoże?
po jakimś czasie koledzy znowu się spotykają:
i jak twój problem już się nie moczysz byłeś u psychologa?
Byłem i moczę się nadal ale teraz jestem z tego dumny!
/1 _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
http://www.zwierzenia.cba.pl/1/6.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
kungfupanda
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 0:20 Temat postu: |
|
|
W gabinecie psychiatry lekarz mówi do pacjenta:
- Przykro mi, ale nie ma pan zaburzeń osobowości. Zwyczajnie jest pan wrednym chu....m
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kungfupanda
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 13:39 Temat postu: |
|
|
W ramach czarnego humoru - Wasza dzienna porcja dramatu )) (Your daily dose of drama). W pewnym małym miasteczku w Belgii, w którym nie dzieje się nic, na placu zamontowano czerwony przycisk... Koniecznie z dźwiękiem:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=316AzLYfAzw
hahahaha _________________ Szacunek do samego siebie jest kluczem do przetrwania i szczęścia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kungfupanda
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 15:57 Temat postu: |
|
|
Hahaha, zabawne odwrócenie "tradycyjnych" ról, czyli "miejsce mężczyzny jest przy garach":
http://www.youtube.com/watch?v=Qiil4sLeZQc
Polecam! _________________ Szacunek do samego siebie jest kluczem do przetrwania i szczęścia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 20:56 Temat postu: |
|
|
I jedno i drugie to bomba. Oba umieściłem na facebooku! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2012 7:17 Temat postu: |
|
|
Malarkę Marię Corelli zapytano:
Dlaczego nie wyszła za mąż.Odpowiedziała:
-Nie widziałam takiej potrzeby.Niczego w domu mi nie brakuje.
Rano pies szczeka w południe papuga klnie a wieczorem kot zawsze wraca póżno do domu... _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2012 9:50 Temat postu: |
|
|
Pani w sklepie wybiera kurczaka na niedzielny rosół. Grzebie i grzebie w końcu pyta przechodzącą sprzedawczynię.
- Czy jutro bedą wieksze?
- nie proszę pani - przecież są nieżywe. _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 13:39 Temat postu: |
|
|
Zatrzymuje sie samochód na sejmowym parkingu na Wiejskiej.Wysiada z niego mężczyzna. Podchodzi do niego ochroniarz i krzyczy:
- Panie tu nie wolno parkować!!
- A niby dlaczego?
- Panie tu Sejm...tylko ministrowie, politycy, posłowie...
- Nie szkodzi, włączyłem alarm.
Słoń zdenerwowany wali łbem w drzewo aż się całe trzęsie.W końcu jedna z siedzących mrówek spada mu na kark, a druga do niej z góry:
- Uduś go!!!!Uduś!!!!! _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 11:53 Temat postu: |
|
|
"Pacjent skarży się podczas wizyty u lekarza na silne bóle w całym ciele.
- Panie doktorze, gdy dotykam palcem głowy, boli, dotykam gardła - boli, dotykam brzucha - boli, nawet gdy dotykam stopy - umieram wprost z bólu. Co mam robić? Mam nadzieję, że mi pan pomoże!
Lekarz dokładnie zbadał pacjenta, po czym przyjrzał mu się z poważną miną i rzekł:
- Cóż, mój kochany, twoje ciało jest zdrowe, ale masz złamany palec wskazujący." _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
kamusia
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2013 9:51 Temat postu: |
|
|
po co blondynka wrzuca jedzenie do toalety?
- karmi WCkaczkę  _________________ jakie jest najlepsze czyszczenie tapicerki Poznań? znacie coś? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sneyk
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2013 15:22 Temat postu: Cyrk |
|
|
Do miejscowości Naszej pracy przyjeżdża cyrk.
Treser małp rozdaje bilety w pracy i mówi:
Moja małpa nigdy się nie śmiała. Jeśli komuś uda się sprawić by się zaśmiała dam 50zł.
Jeden z pracowników się zgadza na układ, podchodzi do małpy i coś szepcze jej do ucha po czym małpa śmieje się przez dwa dni.
Zdziwiony treser mówi:
Moja małpa nigdy w życiu nie płakała. Jeśli uda Ci się sprawić by zapłakała dam 100zł.
Pracowników się zgadza na układ, podchodzi do małpy i coś szepcze jej do ucha po czym małpa płacze przez dwa dni.
Zszokowany Treser mówi:
Moja małpa jest do mnie tak przywiązana że na krok się odemnie nie oddala, jeśli uda Ci się sprawić że odejdzie choć na metr dam Ci 200zł.
Pracownik podchodzi do małpy i coś szepcze jej do ucha po czym małpa z prędkością wiatru ucieka i nigdy już nie wraca.
Treser w szoku płaci 350zł i mówi:
Nie ważne są te pieniądze, ale coś ty jej szeptał do ucha?
Hmm (mówi pracownik) najpierw powiedziałem gdzie pracuje to małpa zaczęła się śmiać ze mnie...
Potem powiedziałem jej że mam troje dzieci na utrzymaniu i ile zarabiam, wtedy małpa zaczęła płakać...
Na sam koniec powiedziałem że mój pracodawca powiedział że pozwalnia ludzi z pracy i zacznie zatrudniać małpy, wtedy Twoja małpa uciekła z przerażeniem. _________________ "Ludźmi jesteśmy Wszyscy- Na miano Człowieka musimy sobie zasłużyć" |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 20:35 Temat postu: |
|
|
sneyk ))
odpowiedział bym tak bardzo na czasie i życiowe _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
sneyk
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 4:03 Temat postu: |
|
|
Nie sposób się z Tobą nie zgodzić...
Ów dowcip pasuje do wielu pracowników i zakładów pracy....
(a już myślałem że nikt go nie czytał.....) _________________ "Ludźmi jesteśmy Wszyscy- Na miano Człowieka musimy sobie zasłużyć" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lulka
|
Wysłany: Sob Mar 09, 2013 22:43 Temat postu: |
|
|
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!
sneyk Świetne o tym Cyrku  _________________ Intuicja jest nieświadomą inteligencją, która prowadzi do wiedzy bez rozumowania lub wnioskowania.
— Hans Selye
|
Powrót do góry |
|
 |
|