Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bj32
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 19:45 Temat postu: |
|
|
Nierozwiązany problem to najwyraźniej masz Ty. Rozumiem, że mamusia nie opróżniała nocnika i chyba nawet nie zmieniała pieluchy. Skutkiem tego masz częste zaparcia i wzdęcia. Nieuwolnione gazy ulatniają Ci się do mózgu i stąd Ci się biorą posrane pomysły.
Tak obelżywym podejściem do zagadnienia nie zjednasz sobie przyjaciół. Ja już Cię nie lubię. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 19:54 Temat postu: |
|
|
bj32, to już drugi taki agresywny i obraźliwy wpis pod moim adresem w tym wątku!
nie życzę sobie takiego agresywnego stylu komunikacji na tym forum, nie daję na to zgody.
forum to nie miejsce poniżania, ani wycieczek osobistych _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 20:20 Temat postu: |
|
|
A ja sobie nie życzę, żeby kierowcy wyprzedzali na podwójnej ciągłej. Tylko niewiele z tego wynika.
W dodatku nie jestem Złotą Rybką, żeby spełniać Twoje życzenia.
Przy okazji: może jeśli sam zaczniesz stosować to, czego wymagasz dla siebie - to nie spotkasz się z niechcianymi reakcjami. Albowiem piszesz "forum to nie miejsce poniżania", tylko jak to się ma do "metafora ilustrująca tkwienie w przemocy"? Serio sądzisz, że ludzie tkwią w tej przemocy z zamiłowania, głupoty i szczerej chęci? A może po prostu cały tamten wpis jest w stosunku do tych osób obraźliwy? I w ogóle większość Twoich wpisów, które tu widzę?
Temu też mam w nosie, na co wyrażasz zgodę, na co zaś nie. Jak Ci się nie podoba, zawsze możesz zająć się czymś konstruktywniejszym, niż prowokowanie pyskówek: pójść na kurs garncarstwa [nauczysz się robić ceramiczne nocniki i będziesz je mógł wylewać do upadłego]; poczytać Biblię w całości, nie wyrywkowo i zrozumieć, że ubogi rybak i filozof kierował się czymś innym w życiu niż ty; przespać się, co może uchroni Cię chociaż na pewien czas przed pisaniem bredni... Co Ty na to? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 21:04 Temat postu: |
|
|
ZGŁASZAM ADMINISTRACJI forum NL wpisy bj32 w tym wątku
w szczególności agresywność tych wpisów i ich jednoznaczny cel jakim jest sprawianie przykrości, obrażanie i poniżanie nielubianego rozmówcy, a nie twórcza rozmowa na temat, szanująca godność rozmówcy jako osoby
chodzi mi o te poniższe wpisy bj32:
"(...) nie polecaj nikomu swojego psychiatry."
"(...) problem to najwyraźniej masz Ty. Rozumiem, że mamusia nie opróżniała nocnika i chyba nawet nie zmieniała pieluchy. Skutkiem tego masz częste zaparcia i wzdęcia. Nieuwolnione gazy ulatniają Ci się do mózgu i stąd Ci się biorą posrane pomysły." _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela.
Ostatnio zmieniony przez mgrabas dnia Pią Maj 25, 2012 21:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 21:33 Temat postu: |
|
|
Jeśli zgłaszasz bj21 to miłej zabawy. Zgłaszaj. Możesz też zgłosić wpisy j23 przy okazji. I swoje o nocnikach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 8:57 Temat postu: |
|
|
Witajcie
Właśnie wróciłem z Sułkowic . (narada odnośnie tematyki przemocy). Dlatego 3 dni mnie tutaj nie było.
Na początek wracajmy do tematu proszę
Mariusz może chcesz przyjechać do Łodzi ? ( w tym celu proszę daj znać na email ).
Ponadto cały czas zbieram zgłoszenia osób zainteresowanych uczestnictwem w konferencji wrześniowej. Zapraszam Serdecznie w tym celu proszę o kontakt za pośrednictwem email. ( i tak z każdym skontaktuje się telefonicznie więc będzie można się usłyszeć na wstępie ) aby potwierdzić i rozwiać ewentualne wątpliwości, pytania itd ).
póki co na tyle
pozdrawiam
Tomasz
* (póki co na tyle) oznacza że z chęcią z Tobą porozmawiam no i oczywiście zapraszam. To pozytywne słowa, które często używam kiedy uważam że coś jeszcze będę mógł dodać. np ucieszyć się że przyjedziesz itd. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R
Ostatnio zmieniony przez maras dnia Sob Maj 26, 2012 22:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 12:21 Temat postu: |
|
|
po tym: "póki co na tyle" już nie chcę _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 12:32 Temat postu: |
|
|
Każde słowo z osobna rozumiesz, ale sens całości do Ciebie nie dociera, tak?
To *pytania* nie obelga - gwoli wyjaśnień. Teraz możesz iść do kącika i cichutko łkać.
Jej! Cóż za irytujący obywatel. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 23:20 Temat postu: |
|
|
Berenika mam pomysł na hymn!
http://echnatoniv.wrzuta.pl/audio/5QVFMWtUFJI/smieje_sie_kat....
Przy okazji każdemu kto czuje się skrzywdzony, pokiereszowany niechaj w chwili zwątpienie puści sobie do pokrzepienia serca i podniesienia nastroju! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 7:54 Temat postu: |
|
|
jeśli ktoś chce naprawdę pomagać innym, a nie szkodzić, musi to zrozumieć: wszystko jest ważne _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 12:09 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś pomaga od lat, to wie, co jest ważne. I że z pewnością nie pomaga się kpinami z ludzkich ułomności.
Idź malować batiki, co? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Berenika
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 22:07 Temat postu: stop!!!!!!!!!!!!! |
|
|
stop napastliwości! Proszę !!!!!
Mamy wystąpić z konferencją jako głos ;tzw oddolny. ( Notabene wiem, że to brzydko brzmi) .
Kochani koniec przepychanek, czas na ważne decyzje!
Dostaję ciągle maile ze zgłoszeniami udziału. To znaczy, że potrzebne jest takie spotkanie!
Dziś już padam po zajęciach w stolicy, ale jutro wypiszę swoje zdanie
M\ Kolorowych snów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maketaton Wolontariusz NL

|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 9:49 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś chce pomagać innym to musi mieć też w sobie odrobinę pokory i umiejętność przyjmowania krytyki;-) Także koniec z nocnikami i innymi bzdurami...bierzmy się za konstruktywne działania wokół konferencji.
Hymn jest po prostu świetny, nucę go od soboty:) _________________ "Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć" |
|
Powrót do góry |
|
 |
bj32
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 9:52 Temat postu: |
|
|
Ja póki co zbieram materiały. Co więcej mogę?
I jednocześnie szukam jednego takiego... Ale to całkiem inna historia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Maj 29, 2012 16:58 Temat postu: |
|
|
Czego szukasz? Może Ci pomożemy? Wszak razem łatwiej znaleźć! _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|