Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sinus
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 19:45 Temat postu: |
|
|
a ja juz bez niej, moze cos z tym kat-ofiara jest,
czuje ulge, ale taka prawda ze ona w dobrych momentach dawala mi tyle ciepla
by potem zaatakowac, kontrolowac, wymuszac
teraz mi smutno i tak pusto, dziwny jest ten swiat........ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 20:05 Temat postu: |
|
|
sinus- rozumiem Ciebie bardzo dobrze. Ale podobno czas leczy rany...Jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 20:06 Temat postu: |
|
|
Echnaton- dzisiaj oglądałam w telewizji, że jeden policjant otzrymał order za zasługi w pomocy ofiarom przemocy...Ale to jakiś Grzegorz a nie Kazik???  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 21:00 Temat postu: |
|
|
Ja też tam byłem:) Ale ja byłem w Komisji, a z tego co wiem Komisja nie może przyznawać nagród dla siebie:) I to nie order tylko nagroda rzeczowa...Rozstrzygniecie konkursu "Policjant, który mi pomógł" skierowanego do policjantów interweniujących i do dzielnicowych, a ponieważ nie jestem ani jednym ani drugim więc....nie załapałem się
Ale w tej uroczystości u Prezydenta Suwałk brałem udział... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 21:01 Temat postu: |
|
|
Jesteś czujna Fiono... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 21:35 Temat postu: |
|
|
Moze widziałam Ciebie? Ciekawe, który to byłeś Ty? Może zapamiętałam... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 22:11 Temat postu: |
|
|
Ja? Siedziałem przy stole jak media latały koło stołu...
Moją charakterystyczną cechą są...wąsy...i byłem w służbowym kubraczku:) _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 23:19 Temat postu: |
|
|
szkoda że mam tak daleko . Ale coż z czasem i tam uda się dotrzec .
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 23:21 Temat postu: |
|
|
Rzucaj te Trójmiasto, przyjeżdżaj do Suwałk, zobaczysz, że w parze zrobimy taki show, ze w Nowym Jorku będą o nas słyszeli, a ofiarom wszędzie będzie blisko.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 23:24 Temat postu: |
|
|
wiesz że bym tak zrobił i to z ogromną chęcią ale to by było zbyt łatwe . Nie chę uciekac od problemów "ale złapac się z nimi za bary ".
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 23:30 Temat postu: |
|
|
Myślę, ze nie jest ważne miejsce zamieszkania, ale nasze wspólne działania, realizacja czegoś co wykroczy poza mury miast i miasteczek....Marzy mi sie stworzenie takiego profesjonalizmu w naszych szeregach, wiedza, pomoc, porady, skierowanie do fachowców...Z doświadczenia wiem, że kierowanie pod adres czy do instytucji to...zły pomysł...Moim marzeniem jest kierowanie wszystkich do Joli( u siebie prawie wszystkich kieruje do Joli, ale wiem, że Jola to cudowny anioł stający na drodze wielu potrzebujących pomocy), w każdym mieście, w każdym zakątku...Normalnie podzielić Polskę na regiony i szukać wsparcia osobowego nie instytucjonalnego,.... _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 23:34 Temat postu: |
|
|
dlatego własnie jest to forum , które będzie i już się rozwija w dobrym kierunku . Forum to nie tylko internet lecz praca , pomoc , komunikacja ,wspólne podjemowanie problemów i rozwiązań , wsparcia . Tego co potrzebują osoby Krzywdzone a także Pomagacze .
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fiona
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 23:39 Temat postu: |
|
|
Wąsy powiadasz.. No cos mi tam świta w pamięci!
Maras- tak "nie uciekać od problemów tylko złapać się z nimi za bary" to dobre motto zyciowe!  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 23:41 Temat postu: |
|
|
Skoro świta to ....pewnie to jest maharadża ze świtą _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Meg
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 17:09 Temat postu: |
|
|
laura52 napisał: | Witaj Fiona. / w klubie kretynek/
ba.. ale co z tym teraz zrobic? jak z tego wYjsc? jakos trudno mi uwierzyc, ze WYSOKIEMU Sądowi zechce sie bawic w psychologa i potraktowac nas poblazliwie , bo my takie biedne idiotki. / bylysmy/[/b] |
Proszę o przyjęcie mnie do klubu;)
Dla mnie dziwne jest w prawie to, że jeśli dokonało się na czyjąś rzecz darowizny to MOŻNA JĄ COFNĄĆ, a jeśli rozszerzyło się własność to nie.
Miałam (za radą adwokatki, bo już wtedy chodziło mi po plecach, że coś może być nie tak) podpisane rozszerzenie od dnia ślubu.Adwokatka twierdziła (wtedy), że daje mi to możność wycofania się jeśli okaże się, że mąż nie sprawdzi się w swojej roli.I co? Teraz byłam u tej samej adwokatki i mówi mi, że musiałyśmy się źle zrozumieć!?Szczerze powiedziawszy sądzę, że wtedy nawet nie zastanawiała się co może się zdarzyć, chciała tylko swoje skasować i tyle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|