Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

GRUPA ZAMKNIĘTA - dyskutujemy otwarcie.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
laura52

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 12:12    Temat postu: GRUPA ZAMKNIĘTA - dyskutujemy otwarcie. Odpowiedz z cytatem

Drogie Panie.

maras podjal sie zadzialac w naszym imieniu i jest szansa ze projekt ktory nam sie marzył w ducha skrytosci moze wypalic.

temat jest ukryty na Uwagach,

Ostatnio zmieniony przez laura52 dnia Nie Sie 17, 2008 22:04, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maras
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 0:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zamkniętego forum a nie ukrytego jest to wbrew pozorom duża różnica . Ukrytego nie widac a w zamkniętym widac ze jest ale nie jest widoczna żadna treśc .
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
laura52

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nikt mu nie pomoze?

Ostatnio zmieniony przez laura52 dnia Nie Sie 17, 2008 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Marchewka34

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie .Wspominalam juz , iz bardzo podoba mi sie idea zamknietej grupy wsparcia , terapeutycznej (?) jak ze mieszkam za granica i nie mam praktycznie zadnego dostepu do psychologa na plaszczyznie panstwowej.

W jaki sposob mozna tutaj i teraz byc pomocnym?

Czasem zagladam na czata *** , do pokoju Uzaleznienia
Przyszlo mi do glowy ze mozna na razie zalozyc wlasny pokoj zablokowany haslem np. Przelamac pierwsze lody, przedstawic sie, jest mozliwosc pisania , uzywania glosu lub kamery
Powrót do góry
dona

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też jestem za takim forum!
Potrzebne nam są rady ludzi którzy się na tym dobrze znają i którzy znają to z doświadczenia i umieją pomóc lub przynajmniej wskazać jakieś rozwiązania, tak żeby nasi sprawcy tego nie widzieli i nie czytali. Czasem to co piszemy na pw jest dla nas-przynajmniej dla mnie ogromnym wsparciem.
Powrót do góry
kulerzynka
Wolontariusz NL
Wolontariusz NL

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 9:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym bardzo chętnie pomogła...ale niestety czas mi nie sprzyja... już grupa DDS w realu mi zabiera dużo czasu i pracy... no i sama praca...
jeśli sobie mogę pozwolić na pewna sugestię, to myślę ze doświadczenie i mądrość Dynamiki byłaby tutaj na miejscu ,
to tyle jeśli chodzi o mnie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
laura52

PostWysłany: Sro Sie 13, 2008 6:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maras..

Julia. .. dlatego marzy mi sie siec jak to nazwalam wczesniej "wrozek".
osob , ktore nie musza byc zawodowymi pomagaczami, ale sa dosc zaznajomione z problemem przemocy, aby moc pomoc w takiej sytuacji.
Znam te napady potwornego lęku. Tez je miałam. Wiem jak wazne jest wtedy moc pogadac z kims kto zechce wysłuchac. N ie kazda ma rodzine . Nie z kazda rodzina zapetlona kobieta chce i moze rozmawiac.
Byc moze Julia mieszka blisko mnie lub innej z nas . Ale o tym nie wie. I my nie wiemy gdzie jest Julia.
Powrót do góry
Echnaton

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 23:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od poczatku jestem za powstaniem takiego forum. I zgłąszam sie tez do tego aby często i najlepiej jak umiem, pomagac innym. Mam możliwości i chęci, to powinno wystarczyć na poczatek!

Forum niezamknięte TAK.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: