Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
laura52
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 12:12 Temat postu: GRUPA ZAMKNIĘTA - dyskutujemy otwarcie. |
|
|
Drogie Panie.
maras podjal sie zadzialac w naszym imieniu i jest szansa ze projekt ktory nam sie marzył w ducha skrytosci moze wypalic.
temat jest ukryty na Uwagach,
Ostatnio zmieniony przez laura52 dnia Nie Sie 17, 2008 22:04, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 0:49 Temat postu: |
|
|
zamkniętego forum a nie ukrytego jest to wbrew pozorom duża różnica . Ukrytego nie widac a w zamkniętym widac ze jest ale nie jest widoczna żadna treśc . _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
laura52
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 13:39 Temat postu: |
|
|
Nikt mu nie pomoze?
Ostatnio zmieniony przez laura52 dnia Nie Sie 17, 2008 21:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marchewka34
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 17:08 Temat postu: |
|
|
Witajcie .Wspominalam juz , iz bardzo podoba mi sie idea zamknietej grupy wsparcia , terapeutycznej (?) jak ze mieszkam za granica i nie mam praktycznie zadnego dostepu do psychologa na plaszczyznie panstwowej.
W jaki sposob mozna tutaj i teraz byc pomocnym?
Czasem zagladam na czata *** , do pokoju Uzaleznienia
Przyszlo mi do glowy ze mozna na razie zalozyc wlasny pokoj zablokowany haslem np. Przelamac pierwsze lody, przedstawic sie, jest mozliwosc pisania , uzywania glosu lub kamery |
|
Powrót do góry |
|
 |
dona
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 17:10 Temat postu: |
|
|
Ja też jestem za takim forum!
Potrzebne nam są rady ludzi którzy się na tym dobrze znają i którzy znają to z doświadczenia i umieją pomóc lub przynajmniej wskazać jakieś rozwiązania, tak żeby nasi sprawcy tego nie widzieli i nie czytali. Czasem to co piszemy na pw jest dla nas-przynajmniej dla mnie ogromnym wsparciem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 9:56 Temat postu: |
|
|
ja bym bardzo chętnie pomogła...ale niestety czas mi nie sprzyja... już grupa DDS w realu mi zabiera dużo czasu i pracy... no i sama praca...
jeśli sobie mogę pozwolić na pewna sugestię, to myślę ze doświadczenie i mądrość Dynamiki byłaby tutaj na miejscu ,
to tyle jeśli chodzi o mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
laura52
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 6:09 Temat postu: |
|
|
maras..
Julia. .. dlatego marzy mi sie siec jak to nazwalam wczesniej "wrozek".
osob , ktore nie musza byc zawodowymi pomagaczami, ale sa dosc zaznajomione z problemem przemocy, aby moc pomoc w takiej sytuacji.
Znam te napady potwornego lęku. Tez je miałam. Wiem jak wazne jest wtedy moc pogadac z kims kto zechce wysłuchac. N ie kazda ma rodzine . Nie z kazda rodzina zapetlona kobieta chce i moze rozmawiac.
Byc moze Julia mieszka blisko mnie lub innej z nas . Ale o tym nie wie. I my nie wiemy gdzie jest Julia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 23:28 Temat postu: |
|
|
Od poczatku jestem za powstaniem takiego forum. I zgłąszam sie tez do tego aby często i najlepiej jak umiem, pomagac innym. Mam możliwości i chęci, to powinno wystarczyć na poczatek!
Forum niezamknięte TAK. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|