Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jamama
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 13:41 Temat postu: Zmiana Sędziego |
|
|
Właśnie się dowiedziałam że po 1,5 roku toczenia się sprawy z art.207 gdzie ex mąż jest od tego czasu aresztowany tymczasowo Pani Sędzia z powodów zdrowotnych zrezygnowała ze sprawy ma być nowy sędzia i prawdopodobnie cała sprawa zacznie się od początku.
Ex wniósł o możliwość zamiany środka zapobiegawczego z aresztu tymczasowego o inny ( np dozór policyjny)
Z jednej strony chcę aby już wyszedł, muszę przeżyć jakoś to co mnie jeszcze czeka z jego strony i jak najszybciej chcę mieć to za sobą.
Z drugiej strony boję się tego człowieka.
A najgorsze że muszą wszystkich przesłuchać jeszcze raz mineło tyle czasu myslałam że mam to już za sobą najchętniej bym się poddała.
W owej sprawie występuje jako oskarżyciel posiłkowy jeśli odpuszczę będę musiała pokryć koszty sprawy a groszem nie śmierdze;(, a poza tym po co to wszystko znosiłam aby teraz wycofać się.
Ja naprawde mam dość i gdybym mogła cofnąć czas , gdybym wiedziała że to taka ciężka walka zabrałabym dzieci i uciekała .
Zaczełam III wojne światową ( domową) która trwa 2lata i konca nie widać, raz przegrywam bitwe , raz wygrywam, raz jestem silna twarda innym razem opadam sił i płacze jak bezradne niemowle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marysia" Współpracownik NL psycholog

|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 17:42 Temat postu: |
|
|
jamama
współczuję Ci z powodu tej sytuacji, wiem, że to długo trwa i ta perspektywa zmiany sędziego na pewno jest dla Ciebie trudna.
nie poddawaj się. My tu jesteśmy razem z Tobą.
wiem, że czujesz się zmęczona ale nie odpuszczaj, nie poddawaj się. może możemy Ci w czymś pomóc?
ciepło Cię pozdrawiam jamama,
Marysia |
|
Powrót do góry |
|
 |
jamama
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 10:13 Temat postu: |
|
|
Właśnie mi pomagacie -dziękuję za wsparcie.
A tak żartem to proszę o:
3 dniową wycieczkę na bezludną wyspę chyba muszę odpocząć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 16:16 Temat postu: |
|
|
Ok, prosże bardzo. Zapakować tę bezludną wyspę czy też na miejscu?  _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|