Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adc76
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 0:09 Temat postu: Taka historia z życia.Co o tym sądzicie. |
|
|
hcjytytfytfkytfky
Ostatnio zmieniony przez adc76 dnia Sro Mar 31, 2010 17:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 0:33 Temat postu: |
|
|
Witaj
Pók co słowem wstępu mam następujące pytanie a mianowicie piszesz
Cytat: | ..Gdzie się udam poporadę to odchodzę z kwitiem.. |
tzn gdzie i co Ci powiedzieli ?...
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 9:18 Temat postu: |
|
|
Nie bardzo umiem Ci pomóc, bo...namieszałeś tyle faktów, ze historia jest jest nieczytelna. podam tylko najważniejsze: sprawy o znęcanie nie prowadzi opieka społeczna, z ta Komisja to chyba jakieś kuriozum, o uzależnieniu nie stanowi terapeuta, choćby najbardziej biegły, ale zespół złożony z psychiatry i psychologa, znam mężczyzn bitych i znieważanych przez kobiety i staram sie pomóc. Tylko opisz dokładniej ta swoją sytuację abym miał możliwość wglądu w sytuację. Jeśli boisz sie o szczegóły to masz do dyspozycji i priv i maila. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 10:00 Temat postu: |
|
|
a ja dodam na poceche ze prkuratura tak szybko i chcetnie nie stawia zarzutów, zwłaszcza o znecanie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
adc76
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 1:16 Temat postu: |
|
|
hjfjyukury
Ostatnio zmieniony przez adc76 dnia Sro Mar 31, 2010 17:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maga
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 20:56 Temat postu: |
|
|
skoro prokuratura została wmieszana i jesli wezwa Ciebie na przesłuchanie to bedziesz musiał powiedziec prawde ale przekonałam sie ze nie za bardzo nalezy wierzyc prawdzie bo prawda nie zawsze pomoze |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marcin 42
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 8:02 Temat postu: |
|
|
Kolego. Powiem krótko, zabieraj dzieciaki idź do mops i wyrywaj od niej, ja przez rok walczyłem z żoną która mnie psychicznie wykańczała mój błąd zaczęłem pić we wrześniu tego roku próbowałem się zabić. Efekt 24 sierpnia założyła niebieską kartę i 26 września już siedziałem. Niestety w naszym kraju prawo chroni kobiety a nie ofiary. Przeczytaj sobie mój temat będziesz miał światło. Oczywiście wielokrotnie zaznaczam że nie jestem bez winy.
Musisz sobie zadać tylko pytanie co chcesz tak naprawdę zrobić z tym związkiem, ale słuchaj przede wszystkim swojego serca a nie kolegów, koleżanek tak jak to zrobiła moja żona.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
adc76
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 0:15 Temat postu: |
|
|
nieaktualne |
|