Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adc76
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 16:51 Temat postu: Co lepsze dla dzieci rozwód czy separacja |
|
|
nieaktualny
Ostatnio zmieniony przez adc76 dnia Czw Kwi 01, 2010 5:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leia
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 17:10 Temat postu: |
|
|
obawiam się, że żeby ktokolwiek próbował Ci cos poradzic bedziesz musiał napisac cos więcej....
no i jednak spróbować pogadac z adwokatem "po ludzku" a nie formułkami prawnymi: co Ci to daje, jakie sa wady i zalety itd, a potem spokojnie pomysleć.
ja się na tym totalnie nie znam, ale z tego co piszesz po głowie chodzi Ci, że cos sie może polepszyć.... ale w takim razie po co w ogóle iść do sądu.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
adc76
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 18:12 Temat postu: |
|
|
nieaktualne
Ostatnio zmieniony przez adc76 dnia Czw Kwi 01, 2010 5:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 22:31 Temat postu: |
|
|
Witaj
Cytat: | nikt nie wierzy w poprawe sytuacji u nas.Ja jak zwykle jestem innego zdania i pogubiłem się w tym wszystkim |
jesteś innego zdania a mianowicie masz jakieś pomysły z tym związane ...
Nie chcę nic sugerować póki co zapytałem.
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
adc76
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 8:38 Temat postu: |
|
|
Narazie nie,ale chcę wymusić na żonie żeby poszła do pracy bo jak na razie stwierdziła że nie musi i tak jestem zmuszony do płacenia wszystkiego chociaż nie mieszkam tam a powoli braknie mi na utrzymanie samego siebie.Jeszcze raz podkreślam że nie biłem i nie mam kochanki tylko złośliwą żone do tego pijącą trunki wysoko procentowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leia
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 17:15 Temat postu: |
|
|
hmmmm, wiesz co, ja znam taki przypadek, kiedy gość dawał alimenty na dzieci i na zonę przez wiele lat, ona do pracy nie poszła, a potem w koncu jeszcze mieszkała z jakims facetem, który nie pracował, wiec tak naprawde jego też jej były maż utrzymywał, bo nie dał rady udowodnic w sądzie, że to jej partner. to juz z takich ekstremalnych przypadków, ale prawdziwy, nie zasłyszany gdzieś od kogoś. Ty lepiej z tym adwokatem rozmawiaj powaznie.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
adc76
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 11:22 Temat postu: |
|
|
Po wyprowadzce i wzięciu adwokata dopiero odzyskałem spokój,nabrałem chęci do działania lecz znowu problem,żona chce mi ograniczyć kontakty z dziećmi do minimum.Ona myśli że jak dostała alimenty to jej wszystko wolno.Nie zgadza się na częste widzenia bo to rujnuje jej plan dnia,tylko najlepsze jest to że jak rozmawiam z dziećmi to i tak siędzieli w domu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|