Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co lepsze dla dzieci rozwód czy separacja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adc76

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 16:51    Temat postu: Co lepsze dla dzieci rozwód czy separacja Odpowiedz z cytatem

nieaktualny

Ostatnio zmieniony przez adc76 dnia Czw Kwi 01, 2010 5:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Leia

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

obawiam się, że żeby ktokolwiek próbował Ci cos poradzic bedziesz musiał napisac cos więcej....
no i jednak spróbować pogadac z adwokatem "po ludzku" a nie formułkami prawnymi: co Ci to daje, jakie sa wady i zalety itd, a potem spokojnie pomysleć.
ja się na tym totalnie nie znam, ale z tego co piszesz po głowie chodzi Ci, że cos sie może polepszyć.... ale w takim razie po co w ogóle iść do sądu....
Powrót do góry
adc76

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nieaktualne

Ostatnio zmieniony przez adc76 dnia Czw Kwi 01, 2010 5:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
maras
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur
Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj

Cytat:
nikt nie wierzy w poprawe sytuacji u nas.Ja jak zwykle jestem innego zdania i pogubiłem się w tym wszystkim

jesteś innego zdania a mianowicie masz jakieś pomysły z tym związane ...
Nie chcę nic sugerować póki co zapytałem.

pozdrawiam
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
adc76

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 8:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Narazie nie,ale chcę wymusić na żonie żeby poszła do pracy bo jak na razie stwierdziła że nie musi i tak jestem zmuszony do płacenia wszystkiego chociaż nie mieszkam tam a powoli braknie mi na utrzymanie samego siebie.Jeszcze raz podkreślam że nie biłem i nie mam kochanki tylko złośliwą żone do tego pijącą trunki wysoko procentowe.
Powrót do góry
Leia

PostWysłany: Pią Maj 08, 2009 17:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmmm, wiesz co, ja znam taki przypadek, kiedy gość dawał alimenty na dzieci i na zonę przez wiele lat, ona do pracy nie poszła, a potem w koncu jeszcze mieszkała z jakims facetem, który nie pracował, wiec tak naprawde jego też jej były maż utrzymywał, bo nie dał rady udowodnic w sądzie, że to jej partner. to juz z takich ekstremalnych przypadków, ale prawdziwy, nie zasłyszany gdzieś od kogoś. Ty lepiej z tym adwokatem rozmawiaj powaznie....
Powrót do góry
adc76

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po wyprowadzce i wzięciu adwokata dopiero odzyskałem spokój,nabrałem chęci do działania lecz znowu problem,żona chce mi ograniczyć kontakty z dziećmi do minimum.Ona myśli że jak dostała alimenty to jej wszystko wolno.Nie zgadza się na częste widzenia bo to rujnuje jej plan dnia,tylko najlepsze jest to że jak rozmawiam z dziećmi to i tak siędzieli w domu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: