|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madu
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 11:00 Temat postu: List do Kto |
|
|
Witam Cie Kto
przeczytałam Twoja wypowiedź z dreszczem, bo rzeczywiście to tak straszne, że wydaje się niemożliwe, jak scenariusz przerażającego i brutalnego filmu o ofierze przemocy i jej sprawcy. Mówisz jestem sprawcą i ofiarą Wg. mnie bronisz się, sprawcą jest on.Pierwszym krokiem na poprawę życia jest zgłoszenie się do specjalistów, którzy zajmują się przemocą w rodzinie. Zacznij od siebie. Ty się zdobądź na ten krok, przestań milczeć, masz męża, który jest chory emocjonalnie zrób coś z tym! idź po pomoc możesz pomóc sobie, zgłoś się do ośrodka.TAm otrzymasz informacje, które podpowiedzą rozwiązania najlepsze dla Ciebie.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kto?
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 16:55 Temat postu: |
|
|
Droga Madu!
Sytuacja nieco się zmieniła. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, napisz na prv.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|