|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 0:24 Temat postu: 6 czerwca 2009 roku w Suwałkach |
|
|
Organizujemy juz po raz VIII Miejski Dzień Trzeźwości. Impreza nabiera coraz większego rozmachu. W tym roku opróćz licznych wystepów przewidziano wystep i naukę chóru gospel z Warszawy. Praktycznie każda z organizacji zajmujących sie szeroko rozumiana profilaktyką występuje z oferta do odbiorców. Będize śpiewająco, wesoło, młodziezow i dziecięco. Zapraszamy wszyztskich któzy nieopatrzenie zawitają w te strony w godzinach 10.00 do 14.00.
Przy okazji miłosników dobrej muzyki zapraszamy na festiwal bluesa Więcej informacji na http://www.um.suwalki.pl/page.php?id=929 _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 11:52 Temat postu: |
|
|
Zapomniałem dopisac, ze impreza udała się takze z tej przyczyny, że pogoda była świetna. Jak zwykle byłem w radiu z moja serdeczna koleżanką Ewą i mówilismy o alkoholu, jego wpływie na życie i przede wsyzstkim o uzaleznieniach jako skutkach nieumiejetnego używania alkoholu.
Przy oakzji impreza tak sie przeciagnęła, ze trwał do godizny 16, bo zorganizowano warsztaty spiewu Gospel, któe przeciagnęły się do późnych godizn. Ile jest zapału w ludizach. Myslę, że w przszłym roku wypadałoby przenisć imprezę na późniejsze godizny i przy okazji zorganizować potańcóke pod dachem nieba. Niech wszyscy kojarza ten dzień z wesołościa, zabawą i usmeichem.
Ponieważ temat został wyczerpany pozwolicie, ze go zamknę. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|