|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylwia1975
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 19:42 Temat postu: psycholog dla polonii |
|
|
polecam co prawda przes skypa ale dla ludzi mnieszkajacych za granica badz daleko od mozliwosci pomocy idealne pani kasia uzywa technik eFT emocjonalne uwolnienie emocji jak sie nie myle,ja od mniesiaca osobiscie mam 1 w tygodniu zniam terapie jestem zadowolona bo mnieszkam w holandi i co prawda moge isc jeszcze pozniej tu ale ojczysty jezyk brzmi lepiej ,moze warto zerkanc na strone ******************** nazywa sie tanio nie jest ostrzegam ale warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 2:03 Temat postu: |
|
|
Ze względu na to, że link nie został zgłoszony moderatorom a osobiście nic nie wiem na ten temat i trudno o tym wyrokować czasowo wykasowałem link prowadzący do tej osoby...o szczegóły proszę na maila. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|