|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
goga
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 15:17 Temat postu: czy to kolejne kłamstwo |
|
|
mój mąż chyba czuje że ja chce odejść i mówi że jak kogoś mam to mogę sobie iść i że on nie będzie mi w tym przeszkadał. Tylko że nijak się ma to do jego zachowania stał się jeszcze bardziej agresywny. Oczywiście nic mu nie mówiłam że wogóle mam taki zamiar. Znów chyba mnie podbiera wydzwaniał do mojej mamy że ja jestem taka nie dobra nic nie robię olewam wszystko i że napewno mam kogoś. to wszystko dlatego że on nie wyobraża sobie życia samemu czy poprtostu nie będzie miał się na kim wyżywać |
|
Powrót do góry |
|
|
dynamika Wolontariusz NL
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 17:30 Temat postu: Re: czy to kolejne kłamstwo |
|
|
goga napisał: | . to wszystko dlatego że on nie wyobraża sobie życia samemu czy poprtostu nie będzie miał się na kim wyżywać |
Goga,
Jedno i drugie,
On dla utrzymania swojej chorej psychiki potrzebuje kogos na kim bedzie sie wyzywal. On boi sie oczywiscie twojego odejscia, ale jak zostaniesz, to maltretowanie szybko powroci w ostrzejszej formie. On nie ma wobec Ciebie zadnego wspolczucia, wiec nie wspolczuj mu rowniez.
pozdrawiam,
P. _________________ "Sukces mierzy sie tym jak wysoko dolecisz kiedy odbijesz sie od dna" General George Patton Jr. |
|
Powrót do góry |
|
|
wrzos
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 19:38 Temat postu: |
|
|
Goga on sie wlasnie tego boi twojego odejscia.Moj ex tez wydzwanial do moich rodzicow i sie zalil.Moj tata nie chcial z nim rozmawiac,bo stwierdzil ,ze nie ma o czym a moja mama mu dowalala jak sie dalo.Mowila,ze jest sadysta i sie nade mna zneca i mnie wyzywa wiec dlaczego mam nie odejsc.Moja mama mu nie wierzyla,bo wiedziala jaki on jest.Nie daj sie mu,bo on tylko proboje cie zatrzymac przy sobie i nie po to,aby cie kochac tylko po to aby cie podreczyc i zniszczyc.Trzymaj sie i nie daj soba manipulowac.Pozdrawaim |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|