Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna Forum na temat przemocy w rodzinie
Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP
www.niebieskalinia.pl 

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kolejny krok

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewa Herman

PostWysłany: Sob Wrz 12, 2009 16:12    Temat postu: kolejny krok Odpowiedz z cytatem

Witam to ponownie ja .Niestety sytuacja sie pogorszyła Sad Oprócz awantur które są juz codziennością bo mój jeszcze mąż nie trzezwieje juz wogóle doszło do rekoczynów coraz częsciej podnosi na mnie reke a to uderzy w twarz ,a to popchnie o wyzwiskach juz nie wspomne. No i stało sie poszłam na policje do oficera doch. śledcz. w sprawie przemocy w rodzinie .Potraktował mnie poważnie i spisał moje zeznania i sprawa trafi do sądu. Tylko kiedy? skoro sprawa rozwodowa trwa juz rok a dopiero będzie druga rozprawa.Mieszkamy w mieszkaniu jednopokojowym pewnie juz to pisałam ale chce wyjaśnić on tak mocno pije że sika pod siebie całe mieszkanie śmierdzi to przykre ale prawdziwe i jak tu żyć normalnie jak córki mają sie uczyć?Mam wrazenie ze on jest ponad prawem ze wolno mu wszystko a nam nic. Co z tego ze zadzwonie na policje skoro on ucieka i wraca za pół godz jak policja juz odjedzie i cały szczęśliwy ze znowu mu sie udało . Jak mam obronić córki skoro sama nie daje rady?Tak sie cieszyłam gdy wkońcu przyszło wezwanie na kolejną rozprawe ,ale moja radosc była przedwczesna.Ale to wszystko to jeszcze nic .Jego matka nachodzi mnie regularnie i oskarża ze ja go niszcze ze to przeze mnie stracił prace ,ze przeze mnie pije,ze sama sie kalecze i zwalam na niego ,ze przeze mnie dzieci cierpią bo zachciało mi sie rozwodu. Wywaliłam ją ostatnio z mieszkania bo juz nie dałam rady jej słuchać.Ona jest tak samo zła jak i on a w duecie maja ogromna siłe niszczenia mnie.To narazie tyle . Pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum na temat przemocy w rodzinie Strona Główna -> Forum ogólne o przemocy w rodzinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: