Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bola
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 23:27 Temat postu: . |
|
|
Witam wszystkich, myślę, że muszę z Wami porozmawiać ale jeszcze nie mam odwagi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 23:35 Temat postu: |
|
|
Witaj bola
więc będziemy czekać.
pozdrawiam _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
bola
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 0:01 Temat postu: . |
|
|
Boże ktoś do mnie napisał ale ja nie wiem co mam tutaj pisać nigdy nie byłam na forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Echnaton Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 0:07 Temat postu: |
|
|
Forum to taka czysta karta, która trzeba zapisać. Jedni piszą dużo i treściwie, docierają każdym słowem do celu, celnie, mądrze, doskonale. Inni piszą oszczędnie, ale wyciągają logiczne wnioski i niezwykle celne. Jeszcze inni długo siedzą nad pustą kartą. Każdy ma swój własny, jedyny, niepowtarzalny styl. Gorszy, lepszy, wydajny czy mniej ale własny.
Tym jest forum. _________________ „lepiej zapal świecę, niż byś miał przeklinać ciemność” |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 0:07 Temat postu: |
|
|
nie od razu Rzym zbudowano. Powoli nauczysz się jak korzystać z forum. Skoro napisałaś już, dasz sobie radę. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
bola
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 0:58 Temat postu: |
|
|
łudzę się że ktoś to za mnie załatwi to jest taka długa nić jestem uzależniona od męża alkoholika |
|
Powrót do góry |
|
 |
kulerzynka Wolontariusz NL

|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 9:42 Temat postu: |
|
|
Witaj Bola na forum, tu jest twoja przestrzeń, która możesz wykorzystać w taki sposób jaki będzie dla ciebie dobry i bezpieczny
kochana, to się nazywa współuzależnienie fachowo -książkowo, a tak bardziej po ludzku to po prostu przystosowałaś się do trudnych warunków życiowych jakie spowodował alkohol w twoim domu z Twoim mężem
to normalne kochana ,w rodzinie gdzie prawami domu rządzi alkohol,
nie obwiniaj się o to
można się nauczyć znowu żyć normalnie i wyjść ze współuzależnienia
myślałaś może o terapii? lub o jakiejś grupie Al-Anon?
Jeśli macie dorosłe dzieci, są także grupy DDA, dla dzieci, które wyrastały w rodzinie alkoholowej
Jest dla Ciebie dostępna pomoc, sytuacja w jakiej jestes nie jest beznadziejna- można z niej wyjść
Ściskam cię cieplutko Bola
Na koniec jeszcze ci powiem , że przełamałaś milczenie o tym czego się pewnie wstydzisz i boisz- to ogromny krok i odwaga żeby to zrobić! Naprawdę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bola
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 12:38 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.Próbowałam kiedyś terapii z takimi kobietami jak ja bo stało się u nas coś strasznego nie potrafiłam myśleć takie mi zrobił mózgu jak wracałam z tej terapii to byłam tak naładowana że mogła bym go zabić.A teraz to wraca całe życie ma jakieś przewidzenia co do mojej osoby.Pozdrawiam wszystkich zagubionych i bezsilnych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ja44
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 21:18 Temat postu: |
|
|
bola ja również Cię serdecznie pozdrawiam i ściskam wiem co znaczy takie pranie mózgu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|