|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Praca licencjacka
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 14:56 Temat postu: praca licencjacka- przemoc wobec kobiet, wywiad |
|
|
witam wszystkich użytkowników forum.
Mam na imię Paulina i studiuję pedagogikę resocjalizacyjna w Grudziądzu.
Piszę właśnie pracę licencjacką "Formy i skutki przemocy domowej wobec kobiet" i szukam Pań, które chciałby udzielić mi wywiadu. Oczywiście wiem, że może być tak, że nie będzie możliwości spotaknia się osobiście z chętnymi Paniami więc polegałoby to na formie online tzn. zadałam by parę pytań (około 10) chyba, że ktoś sam by opisał swoją historie i zechciał się nią podzielić. Zapewniam pełną anonimowość tzn. będę tylko potrzebowała takie informacje jak: imię, wiek, wykształcenie, stytuacja rodzina (czyli, męzatka, rozwódka, wdowa lub w konkubinacie), miejscowość (może być powiat lub województwo) i liczba dzieci.
szukam kobiet, które były lub są ofiarami przemocy w rodzinie.
Mogę kontaktować się przez forum lub pocztą e-mail.
Bardzo proszę o poważne potraktowanie tego postu, z góry dziękuje
Jeżeli jest ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem, zainteresowane Panie proszę o odpowiedz na forum lub widomość na priv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 12:46 Temat postu: |
|
|
Witaj
Kategorycznie nie udzielamy wywiadów oraz nie podajemy żadnych kontaktów do osób doznających przemocy. Także nie przeprowadzamy badań ani ankiet za pośrednctwem forum z uwagi na dobro i bezpieczeństwo użytkowników.
ps. w razie pytań zapraszam na pw.
temat zostaje zamknięty. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|