|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
heka
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 23:24 Temat postu: prosze o pomoc ... chyba prawną |
|
|
Nie wiem czy pisze we właściwym miejscu.Jeśli nie ,proszę admina o przeniesienie wątku
Zachowania mojego ex skłoniły mnie do tego żeby ostro zabrać się do działania w sprawie jego eksmisji. Gdzieś o tym pisałam, ale w skrócie powtórzę.Dostał wyrok eksmisyjny bez prawa do lokalu socjalnego .Mam wyrok z klauzulą wykonalności.Byłam u komornika -kpina .Doradził mi kupno jakiegoś lokum dla byłego.W dzielnicy (Ursynów) mówią że pomieszczeń zastępczych(takie mu przysługuje ,bo na bruk nie można) nie mają i to pewnie prawda bo Ursynów jest "młodą "dzielnicą i ruder nie ma.
Postanowiłam zatem zwrócic się od razu do Urzedu Miasta Warszawy i tu mam kilka pytań.Przejrzałam schemat organizacyjny i chyba powinnam to zaadresować do Biura Polityki Lokalowej.Czy napisac do Dyrektora tegoż biura? Imiennie ? Pani X....Myśle że dobrze byłoby gdybym powalała się na jakieś paragrafy.Jakie? Zawsze to inaczej patrzy się na petenta który wie czego chce ,a nie przychodzi i żebrze -takiego łatwo można spławic ,a ja nie chce dac się spławic.MUSZĘ byc skuteczna.Czy moze mi któs podpowiedzieć Jak to ugryźc?
z góry dziękuję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|