Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dusia
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 16:42 Temat postu: Proszę o odpowiedź |
|
|
Witam
Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ale nie wiem gdzie miałabym to zrobić. W moim domu są częste awantury i to nie tylko gdy ojciec jest pod wpływem alkocholu wtedy ubliża wulgarnymi słowami , grozi że zabiję itp ostatnio nawet przy policjantach groził mamie że ją zabiję wtedy poprosiłam o założenie mnie i mamie niebiejskiej karty , policjant powiedział że w tej sprawie przyjdzie do nas do domu dzielnicowy bo oni nie są od tego ale już mineło tyle dni i nikt się nie pojawił a te zdarzenie było 02.02.2010 r czy to znaczy że nasze narażenie się przed ojcem z taką prośbą było nie potrzebne? bo on nam się teraz śmieje w twarz bo czuję się bezkarny...
Ps. Dodam tylko że mama ma zdjagnozowaną depresje maniakalno urojeniową czy to może być powód że niebyłyśmy poważnie potraktowane? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mgrabas
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 17:15 Temat postu: Re: Proszę o odpowiedź |
|
|
skoro dzielnicowy nie przyszedł, to można iść do niego, opowiedzieć mu wszystko, dopilnować żeby sporządził z tego notatkę służbową, zażądać żeby założył niebieską kartę i poprosić żeby pokierował co robić dalej, a szczególnie co macie zrobić gdyby groźby się powtórzyły _________________ Co Bóg złączył, tego człowiek niech nie rozdziela. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maras Moderator - Współpracownik NL konsultant ds. prawa i procedur

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 0:14 Temat postu: |
|
|
Witaj Dusia
Tak jak słusznie zauwazył Mariusz masz możliwośc skontaktowania się z dzielnicowym- przedstawienie mu całej sytuacji.
Ponadto w przypadku awantur masz możliwośc powiadomienia jednostki policji - telefon alarmowy 112. Najważniejsze jest Wasze bezpieczeństwo. _________________ -----------------------------------------------------
G. E. d/s P.P.R |
|
Powrót do góry |
|
 |
|