|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dadonka
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 11:54 Temat postu: prosze o dalsza pomoc |
|
|
dziekuje za odzew..Sama jestem osoba uzalezniona i jestem trzezwa od kilku lat .ale w moim przypadku bylo inaczej ..Ja zxabralam ja z ulicy byla w ciezkim stamnie cala zmasakrowana i ciezko pobita ,pojechalismy do szpitalla ,ale ona jest tak zastraszona ze nie chciala powiedziec kto ja tak pobil.zgodzila sie na sokolóweke ,teraz mija ostatni tydzien i jedzie do morowanca na dalsza terapie ale ja nie wiem czy dalej mam jej pomagac finansowo i jezdzic do niej ,,,sama po takich wizytach dochodze do siebie 2 dni i ciezko jest mi tam byc ale niechce by byla sama,,powiedzcie mi prosze co mam dalej robic,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
agneskoko83
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 14:06 Temat postu: |
|
|
Czy Twoja kuzynka nie ma nikogo bliskiego oprócz Ciebie?
Jeśli Twoja kuzynka sama się zgodziła na terapię to już jest dla niej wielki plus . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|