|
Forum na temat przemocy w rodzinie Ogólnopolskie Pogotowie dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" IPZ PTP www.niebieskalinia.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basia5
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 14:29 Temat postu: Polska organizacja dla kobiet i dzieci w Edynburgu |
|
|
Witam.W polowie przyszlego roku w Edynburgu powstanie organizacja pomagajaca polskim kobietom i dzieciom,ktore na emigracji sa ofiarami przemocy domowej.Bedziemy pomagac ,gdyz sam fakt ze jest sie ponizanym,bitym,krzywdzonym jest straszny.Jezeli jest sie w obcym panstwie ,bez rodziny,przyjaciol a w dodatku doswiadcza sie przemocy (czesto ekonomicznej) mozna przestac wierzyc we wszystko.Zapraszam wszystkich ,ktorzy zechca przylaczyc sie do nas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basia5
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 14:35 Temat postu: polska organizacja dla kobiet i dzieci w edynburgu |
|
|
Zapraszam osoby,ktore mieszkaja w Edynburgu i zechcialyby sie przylaczyc do wspolnej walki przeciwko przemocy.Coraz czesciej slyszy sie o tym,ze Polki na emigracji padaja ofiara przemocy domowej.Moze znacie osoby,ktore potrzebuja pomocy?Moj mail basia5@opoczta.pl Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
ki
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 11:04 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobry pomysł _________________ Pozory mylą, dowód nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwia1975
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 23:11 Temat postu: |
|
|
basiu gratuluje decyzji,sama jestem ofiara przemocy domowej doznawanej do 2009 roku przes mojego nadal malozonka,moj malozonek pil od czasu do czasu przesadzil i robil to co jego sw.pamieci tato, czy potrzebuje pomocy........... nie wiem ale mnieszkam w holandi i prowadze grupe inetrnetowa wspouzaleznienie, pozdrawiam gratuluje super decyzja |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|